Tényleg én vagyok a rossz, amiért nem engedem, hogy a demens anyósom "ideiglenesen" beköltözzön hozzánk?
59
Ae gyerekek fizették neki eddig is az albit. Milyen örökséget hagyna? Fogadok a temetésére se rakott félre pénzt. Most olvasgattam már egy hamvasztásos temetés is vagy 800e. Mamám egy éve halt meg, már meglévő sírhelybe letéve 600e volt. Majd fizethetik az örökösök....
Amúgy tényleg! Jól írja az előttem lévő!
Nem a Meny kötelessége ápolni az Anyóst, hanem a gyerekének. Mivel ő nem vevő rá, így tényleg eldőlt a dolog.
Én eleve nem tolerálom a cigi füstöt, pláne nem bent a lakásban. Na most egy demens majd pont tartja magát a szabályokhoz. Balesetveszélyes is.
A 💩 sikalasrol nem beszélve. Szépen fogadják be azok, akik eddig elhallgatták a problémát.
Eszem ágában nem lenne engedni hogy egy demens, másokra veszélyt jelentő ember beköltözzön a házunkba. Hát persze.
Nagyapám demens volt, végigcsináltuk vele, még egyszer soha többé.
Ha nem akar xy otthonba menni, nem megy, nem érdekel, de hozzánk nem jön, az tuti, ha anyám, ha anyósom.
#68 Ez a helyes hozzáállás.
#Kérdező, majd mesélj, hogy mi lett az anyóssal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!