Hogyan fogadtassam el a férjem családjával, hogy nem lustaságból nem megyek vissza dolgozni, hanem azért, mert az egyik gyermekünk miatt máshogy nem tudjuk megoldani?
Az a baj, hogy számukra még a szoc. otthon is elérhetetlen.
Apósomnak már mindkét lábát levágtak a cukorbetegsége miatt, a résznyugdíjhoz se lett elég éve, szóval kap valami kis segélyt, ami éhenhalni is kevés. Anyósom fél oldala le volt bénulva, most úgy-ahogy tudja használni, de járni es állni bizonytalanul tud. Ugyan kap nyugdíjat, de csak alig 60000Ft, szóval nem nagyon ugrálhat. Dolgozni dolgoztak egész életükben, de legtöbbször nem bejelentve.
Nem csak ők szólogatnak be, hanem az egyéb rokonság is, mert már segítségre szorulnak és be lett osztva, hogy ki mikor mit segít. Itt is mindig felmerül, hogy persze én csak lábat lógatok, pedig ápolhatnám is őket. Bezzeg mikor szóba kerül, hogy szívesen csinálnék mindent is, ha valamelyik nagyszájú vigyázna legalább a kicsire, akkor jön a ti gyereketek nektek kell megoldani...
"Apósomnak már mindkét lábát levágtak a cukorbetegsége miatt, a résznyugdíjhoz se lett elég éve, szóval kap valami kis segélyt, ami éhenhalni is kevés. Anyósom fél oldala le volt bénulva, most úgy-ahogy tudja használni, de járni es állni bizonytalanul tud. Ugyan kap nyugdíjat, de csak alig 60000Ft, szóval nem nagyon ugrálhat. Dolgozni dolgoztak egész életükben, de legtöbbször nem bejelentve."
már megbocsáss, de ehhez neked mi közöd van?
Jaj, ugyan, ne csináld már, hogy ekkora nyámnyila vagy! Neked ehhez a pereputtyhoz semmi közöd, ez a férjed puttonya. NEKI kellene megoldani, vagy legalább a nagypofájú rokonságot helyretennie, hogy talán kicsivel több tiszteletet érdemelnél, mert általad van egyáltalán hol lakniuk!
HA a férjed akkora sz-rkupac, hogy nem elég, hogy a te nyakadba tolja őket, még azt is el kell viselned, hogy beszólnak, akkor kitenném őt is a két nyomrékkal együtt, aztán oldják meg az életüket, ahogy akarják!
Igen, ez már túlmegy azon a határon, hogy a férjed kivonhassa magát a konfliktusból. Nyíltan mondd meg neki, hogy elvárod, hogy ő tegye helyre a szüleit és minden pereputtyát.
Vagy mehet mindenki a sunyiba.
Neked a gyerekekkel biztosított a lakhatásod, a férjed köteles lenne tartásdíjat fizetni, szóval ti meglennétek, de mindenki más nagy bajban lenne, ha kivágnád őket.
Én ezek után rájuk se néznék,rokonok oldják meg. Anyukám kett ilyen, évekig segítettem neki és semmi kösz,gondoltam sebaj ő ilyen. Aztán műtét után pelenkázni kellett és persze én nem tudtam egy rohangáló 2 évessel így az ott lakó tesóm csinálta. Erre tesóm( aki most először segített anyámnak) most az egekig van magasztalva én meg levagyok szólva amiért nem érek rá... hát azóta vmi intézni való van közlöm jaaaj nem érek rá majd a mennyivel jobb tesó megoldja. Mindenki annyit kap amennyit ad,neked is ezt kéne tenni.
Férjed meg gyáva f..sz.
" Mert ha számítanak rád, amikor bajban lesznek,"
És miért a kérdező? Nem az ő szülei, hanem a férjéé. Miért a nőnek kéne ápolni a férje szüleit?
#37, 40.
Olvasni tudni kellene. A haz amiben elnek, a kerdezoe. Nem pottyantott anyosek nyakara, ellenkezoleg, ok logatjak a labukat kb ingyen es bermentve a KERDEZO TULAJDONABAN.
A helyukben elkussolnek es a labadat csokolgatnam halam jeleul, amiert nem basztal meg ki onnan, a nagy pofam ellenere. Nagyon nyeregben erzik magukat, en a helyedben tisztaznam veluk, hogy jelenleg a piramis legaljan leteznek, es konnyeden kibaszhatod oket, ha tovabbra is tiszteletlenek maradnak veled. Ferjeddel egyutt, ha az o partjukat fogja, es nem a gyerekei meg a felesege mellett all.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!