Sok évvel ezelőtt elhagytam a feleségemet és a gyerekemet. Hogyan fogadtassam el újra magam velük?
Megtetszett egy nő és nem tudtam ellenállni neki. Szép volt kedves és fiatal. Sajnos semmi nem lett a kapcsolatunkból. Elhagyott. Sokáig éltem alkalmi kapcsolatokban. A gyerekemtől is eltávolodtam. De szeretnék újra az életük része lenni.
Mivel tudnám jóvátenni ballépésemet?
Jova tenni semmivel.
probalj veluk normalis kapcsolatot kiepiteni, de ne eroltesd. hany eves a gyerek?
Közeledj hozzájuk fokozatosan! Fizesd mindig a tartásdíjat, lehetőleg a kelletéánél még többet is, ne feledkezz meg a névnapjukról, születésnapjukról. Elviszed kéthetente a gyereket, vagyis élsza láthatási jogoddal?
Ha teljesen megszűntetted a kapcsolatot velük, akkor első lépésként keresd meg őket, mondd, hogy hiányoznak..
Ha már alakul a jó kapcsolat, hívd el őket egy wellness hétvégére! És ott mondd el, hogy megbántad, hogy vak voltál, nem láttad, hogy ők a legfontosabbak, legértékesebbek a világon, de már látod .. és ilyeneket mondj nekik..
LEpontozták a 2. válaszolót, de én is így látom.
Persze, emberek vagyunk, hibázunk. Próbálkozhatsz is, de sok jóra ne számíts.
Magamból kiindulva én ezek után nem fogadnálak vissza az életembe -sem min nő, sem mint gyerek.
És ha nem akarják már, hogy az életük része legyél, el kell fogadnod, hiszen te hibáztál.
Kedves utolsó, idézem:
"De szeretnék újra az életük része lenni"
Ezen mi a nem világos?
Ezt a kérdést feltették már női verzióban is tegnap, de azért a sok ítélkezőnek grat, hogy legalább nem csak nőt ítélik el, hanem a pasast is. Ennyi pozitívumok van, bár érdekes a férfit annyira nem szeditek, ezért szét! :D
Ennyi álszentet..., egyébként, hihetetlen! :D Tisztelet a kivételeknek, akik arra is válaszoltak, hogy mit tehetne. Nem is értem itt ilyen sok a frusztrált, hogy azt gondolják nem lehet jóvá tenni semmit se?! :D Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!