Kitegyem a volt feleségemet?
Üljetek le, beszéljétek meg, hogy hogyan tovább.
Tűzzetek ki egy rövidebb határidőt, amíg a volt nőd elköltözik, mert az nem egészséges, hogy ti így egy fedél alatt vagytok huzamosabb ideig.
Becsülendő dolog, hogy segítettél, most abban tusz a leginkább segíteni, hogy elköltözzön, esetleg NANE vagy hasonló szervezetektől kérjetek szakszerű segítséget, akik meg tudják védeni őt, ha ilyen nagy baj van, illetve rendőrésgi feljelentés, távoltartás, áldozatsegítők stb.
Ha szüksége van arra, hogy visszamenjen és a holmijait összeszedje a bántalmazó élettársával közös lakásból, akkor menj és kísérd el, ha igényli, hogy ne legyen nagyobb baj, ne tudja bántalmazni, esetleg megakadályozni, hogy elcuccoljon.
Ennél lényegesen többet nem tudsz neki segíteni.
Az utcara nem teheted ki, ha van szived!
Jo ember lehetsz, ha befogadtad
1. válaszoló vagyok, aki normális választ adott.
Hát köszönöm a 0%-ot.
"elegáns" volt, akkor éljetek nyugodtan tovább együtt kalákában, ha ez tetszik- csak akkor nem így kellett volna feltenni a kérdést.
Nekem úgy tűnik, hogy még túlságosan fontos számodra az ex. Ha nem így lenne, akkor most nem lakna nálatok.
Érthető barátnőd kiakadása. Szerintem el kellene döntened, hogy melyik nőt akarod. A másiknak mennie kell. Ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!