Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitegyem a volt feleségemet?

Kitegyem a volt feleségemet?

Figyelt kérdés
Megverte a párja és hirtelen én jutottam eszébe, ezért idejött, én pedig befogadtam, mert látom, hogy komoly a baj. A barátnőm érthetően féltékeny, volt is már két nagy veszekedés emiatt. Most mi legyen?
2014. ápr. 9. 10:29
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
28%

Jól döntöttél, egy igazi jellem vagy.

Csak szokatlan az embereknek az ilyen!

Azzal vannak megszokva h egymasba rúgjanak.

Az ember mindig meg kell örizze az emberségét !

Kar hogy nem az en baratom vagy !

2014. ápr. 9. 18:52
 42/55 A kérdező kommentje:
Most, hogy szakítottunk a barátnőmmel, akár lehetnék is. :)
2014. ápr. 9. 18:56
 43/55 anonim ***** válasza:
Jópofa vagy :-) szerintem elvagy te most
2014. ápr. 9. 23:40
 44/55 A kérdező kommentje:
Gyorsabban működik a rendszer, mint vártam. Már ma eljöttek beszélgetni és megoldást találni. Épp most tárgyalnak a volt feleségemmel. A barátnőm is épp akkor jött megbeszélni a dolgokat, mikor jöttek, így látta, hogy csak egy napot kellett volna várnia. A bánkódással sajnos elkésett, a bizalom már elveszett.
2014. ápr. 10. 14:02
 45/55 anonim ***** válasza:
66%
Annyira szánalmas, hogy ennyi miatt megrendült a bizalmad a barátnőd iránt, és már ki is rúgtad.
2014. ápr. 10. 15:23
 46/55 anonim ***** válasza:
67%

Neked rendült meg a bizalmad a barátnődben, amiért nem repesett az örömtől, hogy a volt feleséged nálad lakik?

Jobban járt a szakítással, így lesz esélye olyan pasit találni, aki tényleg megbecsüli őt, és nem csak egy helyettes lesz a volt nej helyett.

2014. ápr. 10. 17:47
 47/55 anonim ***** válasza:
72%
Jól tette, hogy ultimátum elé állított! Nyilvánvaló, hogy neked az exnejed a fontosabb, és ezt a barátnőd is érezte. Így legalább megtudta, amit akart. Jobban jár, hogy külön vagytok.
2014. ápr. 10. 18:26
 48/55 A kérdező kommentje:
Dehogy fontosabb. Egy idegenért is tettem volna ennyit, kicsit óvatosabban persze. Alaptalanul nem bízott bennem, a bizalom pedig alapja a kapcsolatnak.
2014. ápr. 10. 18:35
 49/55 anonim ***** válasza:
53%

A bizalom nem jön egyik percről a másikra, alaposan meg kell ismerni a másikat ahhoz, hogy bízni lehessen benne. Ti bőven nem tartotok ott, hogy az új barátnőd elhiggye, hogy semmi nem fűz már az exedhez.

Egyébként a legtöbb kapcsolatban nem jutnak el az emberek a bizalomnak erre a fokára, és személy szerint én ebben semmi kivetnivalót nem látok.

2014. ápr. 10. 18:44
 50/55 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van kerdezö , mindenben

Tisztellek a hatarozottsagodert!!!

Igazad van abban is, ahogy a baratnödet latod!

Ha gyereked lenne elözö kapcsolatbol azt is igy akarna kiturni , az ilyen csak birtokolni akar

2014. ápr. 11. 09:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!