Kitegyem a volt feleségemet?
Ja, most látom, hogy nem éltek együtt a barátnöddel.
Hát akkor is szakítanék veled.
Az én pasim ugyanolyan önfeláldozó típus mint te, Kérdező.
Sokáig, nagyon sokáig tűrtem, hogy bele van bújva az exneje fenekébe, és a kedves hölgy minden kívánságát teljesíti.
Azután sokszor, nagyon sokszor megkértem rá szépen, hogy változtasson a helyzeten, és ha én vagyok neki a fontos, akkor építse le az exét, elvégre elméletileg már hozzám tartozik, nem pedig hozzá. Nem változott semmi.
Utána már nem voltam ilyen finom, balhéztunk, üvöltöztünk rengeteget.
Nem változott semmi.
Azután ultimátumot adtam neki: kapott egy hónapot, hogy végleg elszakadjon a volt feleségétől.
Nos, a határidő tegnap járt le, természetesen nem változott semmi.
Mára szabadnapot vettem ki a munkahelyemen, épp csomagolok, mire hazaér, nem talál itt, csak egy cetlit hagyok az asztalon, amiben üdvözletemet küldöm a kedves exének.
Soha többé nem akarom látni ezt az embert, és átkozom a napot, amikor belementem egy kapcsolatba egy ilyen tutyimutyi, határozatlan, döntésképtelen, férfiatlan valakivel.
Gratulalok , hogy egy ilyen jo ember vagy , h mernek töled segitseget kerni
Nem lehetsz HETKÖZNAPI
Jo ember vagy!
Ne tedd ki , Isten visszafizeti
Isten aldjon meg!
Jézusom utolsó, te se vagy százas!
Kérdezö, ha a csajod kitesz, meg fogom érteni!
Nem nagyon tudod hirtelenjébe hova kitenni. Ha a szülei nem élnek, esetleg valami barátnőjéhez mehetne kis időre, de feltehetően olyanja sincs neki.
Vagy visszamegy a barátjához, akiért téged elhagyott, vagy nagyon gyorsan keres valami munkát, amiből egy albérleti szobát ki tud fizetni. Persze, ha visszamegy a barátjához, akkor sem ártana munkát keresnie...
Vagy még szóba jöhet, hogy marad nálad, a barátnőddel szakítasz, és éltek együtt, te eltartod, ő pedig talán nem hagy el újból.
"Azért hagyott el, aki most összeverte."
Nincs több kérdésem.
Hülye vagy.
Röhögd ki, aztán rúgd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!