Kitegyem a volt feleségemet?
erre rá fog menni a kapcsolatod. ezt te is tudod hogy nem fogsz tudni az exnejednek segíteni, mert az is idő mire lesz munkája + abból fizetése meg gyűjtögetés kaukcióra... ez nagyon hosszú idő. annak idején az exem a segítségemet kérte hogy had aludjon 1 éjszakát nálam és másnapra már lesz hova mennie. befogadtam arra az 1 éjszakára. és másnap reggel tényleg el is ment. ha többet akart volna nálam maradni biztosan nem engedem, mert bár hiába voltam vele 4 évig, de nekem ott volt a másik friss kapcsolatom, nekem már nem az ex meg az ő lelkivilága volt az első. de ehez is pofa kell hogy a volt feleséged hozzád menjen kunyerálni megoldásért, menedékért. mond meg a kedves exnejednek hogy mivel sajnos nincs sok lehetősége, és te sem tudod hosszú távon befogadni ezért menjen szépen vissza ahoz a hapsihoz akiért elhagyott és keressen munkát meg kerülje a konfliktusokat és akkor még el sem lesz verve, és szépen gyűjtögessen és amikor tud lépjen le. pffff amikor félrekefélt akkor nem jutottál eszébe..bezzeg most. de te se vagy teljesen ép hogy egy ilyen nőért képes vagy fájdalmat okozni a párodnak.
2014. ápr. 9. 13:43
Gondolom gyereke nincs az exnejednek, mondjuk jobb is, ilyen nő ne szüljön inkább.
Gyerekkel mehetne anyaotthonba átmenetileg, de talán van valamilyen átmeneti otthon bántalmazott nők részére is, nézz utána.
Vidd el oda, ezzel megtetted a "kötelességedet", sőt annál jóval többet, aztán le van tudva.
2014. ápr. 9. 14:15
nem kell ehez jós tehetség amit én itt előre borítékolok.: a volt nejecske teszi majd a kedveset, a szépet és a szerencsétlen kétségbeesett gyenge nőt és megpróbál elcsábítani csakhogy legyen hol lakni meg valaki eltartsa addig amíg jobb nem lesz. a kérdező meg bedől neki naívan felrúgva a jelenlegi kapcsolatát. aztán majd koppanik!
2014. ápr. 9. 14:28
34/55 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, a barátnőm kicsivel ezelőtt megpróbált megzsarolni, hogy vagy ő, vagy az exem. Megmondtam, hogy igyekszem megoldani, a problémát. A volt feleségem nem érdekel, mint nő, de egy közönséges zsarolás után már ő sem.
Köszönöm a válaszokat, igyekszem felvenni a kapcsolatot egy szervezettel, amit ajánlottatok.
hidd el hogy kétségbeesésében "zsarolt" meg. oké hogy nem érdekel a volt feleséged mint nő na de ezt a párod honnan tudhatná? mert én is kételkednék akármennyire bíznék benned. nőként mondom hogy mind tudjuk milyenek tudnak lenni a nők akik akanak valamit.
2014. ápr. 9. 16:25
Nevetséges. Neki az erőszakos balek kellett, nem te, és még ezek után segíthet? Felőlem mehetne, ahova akar!
Gondolom, az erőszakos pasas eltartotta, azért nincs munkája. Most újra ezt várná tőled. Az ilyen nőnek csak az kell, hogy eltartsák, megoldják az életét. Az ilyen áldozat típus általában inkább az erőszakos pasival marad, mert nincs hova mennie. De az exednek van: te. Mivel te ugyanúgy eltartod a történtek ellenére is, egy fokkal jobb vagy a pasijánál, hisz nem vered.
2014. ápr. 9. 16:27
Szerintem egyáltalán nem zsarolás, hogy válaszút elé állított a párod. Ki lenne olyan hülye, hogy eltűri, hogy egy ex rángasson dróton, és annak nyald a hátsóját, mikor ráadásul még az hagyott ott téged...na, meg még be is fogadd, ilyen körülmények mellett (se pénze, se munkája, esélyed sincs megszabadulni tőle...)
2014. ápr. 9. 16:28
Bocs, de ha a barátnőd önérzetes nő, akkor ilyenkor ultimátumot kénytelen adni. Önérzetes nőnek óvnia kell méltóságát (ez különbözteti meg egy kur.vától), senkitől sem engedheti meg azt, hogy hülyére vegyék (jelen esetben volt feleséged próbálja magát alamuszin visszakönyörögni), még úgy sem ha azon ő is veszít.(Egy önérzetes feleség még akkor is kirakja az őt megcsaló férfit, ha ezzel saját magát is nehezebb helyzetbe hozza.)
36F
2014. ápr. 9. 16:29
38-assal és 39-essel egyetértek, ez nem zsarolás, egyszerű válaszút, hiszen neki nem felelt meg a helyzet, és ennyit bírt várni. Hasonló esetben nekem szerintem ennyi sem ment volna, inkább megmondtam volna, hogy fizetek neki 1 hétig szobát egy panzióban, ennyivel tudok segíteni, addig találjon ki valamit. Senkinek az életét nem tudod helyrehozni helyette. Megértem, hogy törődsz a volt nejeddel de akkor vállald a barátnőddel kapcsolatos következményeket, és ne csodálkozz, hogy ilyen választás elé állított.
2014. ápr. 9. 16:46
40/55 A kérdező kommentje:
Meg is oldottam, felhívtam a Nők a Nőkért Egyesületet, ők majd segítenek, ahogy tudnak.
Kapcsolódó kérdések: