Sok évvel ezelőtt elhagytam a feleségemet és a gyerekemet. Hogyan fogadtassam el újra magam velük?
Megtetszett egy nő és nem tudtam ellenállni neki. Szép volt kedves és fiatal. Sajnos semmi nem lett a kapcsolatunkból. Elhagyott. Sokáig éltem alkalmi kapcsolatokban. A gyerekemtől is eltávolodtam. De szeretnék újra az életük része lenni.
Mivel tudnám jóvátenni ballépésemet?
"Én a gyerek helyében teljes szívemből gyűlölnélek, mert egy c@fka fontosabb volt és mert így elbántál anyámmal is. Egy gyenge sz@rházinak tartanálak és azt javasolnám, hogy kösd fel magad az első fára. "
Akkor egy kis hulye s..gg lennel.
11: egyetlen egy szóval nem írtam hogy a kérdező vissza akarna költözni ;) talán meg kéne tanulni szöveget értelmezni.
Hogyan fogadtasd el magad velük? Próbálkozz, ha kidobnak, elküldenek, akkor is. Ha igazán akarod, az ezredik elküldés után 1001-szerre is próbálkozol majd.
Az más kérdés, hogy nem érdemled meg, hogy visszafogadjanak az életükbe-de ez csak az én személyes véleményem.
16: Kedves utolsó, idézem:
"De szeretnék újra az életük része lenni"
Ezen mi a nem világos?
Ezt akkor ki írta, nem te? Nem te tudtál véletlenül többet abba bele, mint amit jelent? :D Az utsó sort te írtad le nem támadva a vita partneredet, hogy ő mennyire rosszul látja a dolgokat. Komoly vagy, de tudod mit, ha én nem tudok szöveget értelmezni, akkor te meg még azt se tudod, hogy mit írsz le! :D :P
" Ha igazán akarod, az ezredik elküldés után 1001-szerre is próbálkozol majd. "
Úgy kérnék az apám ellen távoltartási végzést, mint a huzat. Ha egyszer elmondom, hogy nem kívánom, hogy része legyen az életemnek, akkor ne próbálkozzon másodszor sem, nemhogy 1000-szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!