Hogyan fogadtassam el a kiválasztottamat a családommal?
Korábban randiztam egy tőlem 7 évvel idősebb pasival és a családom akkor kitagadott, a testvéreim nem beszéltek velem, senki nem keresett, nem vették fel nekem a telefont. Amint annak a kapcsolatnak vége lett, a családi helyzet is rendeződött.
Most viszont egy idősebb pasival kezdtem el randizgatni és a korábbiak miatt el se merem mondani ezt a családnak.
Valaki volt már ilyen cipőben? Ha igen, hogy oldottátok meg?
Ha nem, hogy oldanátok meg?
Azért szerintem a családom túlzásba esik, el kéne fogadniuk, hogy kit szeretek.
27/N
Kezdjük azzal, hogy senki nem tagadhat ki téged, mert szuletesed okán, a saját helyedhez a családod a elidegeníthetetlenül jogod van.
Folytassuk azzal, hogy a családodnak a felnőtt magánéletedhez semmi köze, és nem kell elfogadniuk a választott párodat.
Zárjuk azzal, hogy talán egy próbát tehetsz, de az előző tapasztalatok alapján nem toleráns emberek, így esélyes, hogy a korábbihoz hasonlóan reagálnak, így jobb, ha erre érzelmileg és mentálisan felkészülsz, jelezd ezt a párodnak is, így nem lesz majd akkora a negatív érzelemcsomag.
Azért nem állt szóba veled a családod, mert egy 7 évvel idősebb férfivel randiztál?
Jajjistenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!