Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a kiválasztottamat a családommal?

Figyelt kérdés

Korábban randiztam egy tőlem 7 évvel idősebb pasival és a családom akkor kitagadott, a testvéreim nem beszéltek velem, senki nem keresett, nem vették fel nekem a telefont. Amint annak a kapcsolatnak vége lett, a családi helyzet is rendeződött.

Most viszont egy idősebb pasival kezdtem el randizgatni és a korábbiak miatt el se merem mondani ezt a családnak.

Valaki volt már ilyen cipőben? Ha igen, hogy oldottátok meg?

Ha nem, hogy oldanátok meg?

Azért szerintem a családom túlzásba esik, el kéne fogadniuk, hogy kit szeretek.

27/N

2021. ápr. 23. 18:25
1 2
 11/11 Savlekotő ***** válasza:
Milyen család? Itt nincs család.. Kitagadnak ha nem vagy jó báb? Ne mutasd be nekik,minek,éld az életed,ma sajnos még sokan túl misztifikálják a dolgokat,annyit adj mindenbe bele amennyit ér v amennyit vissza kapsz,ha szorít a bugyi cipő, le kell venni,negatív embereket le kell magunkról rúgni.
2021. ápr. 27. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!