Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruha kolcsonzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruha kolcsonzes a gyakorlatban h mukodik miutan kivalasztottam?

Figyelt kérdés
Foglalozni kell es atvetelkor a maradek? Elsore a meghirdetett arak egy osszegben nagyon soknak tunnek. Szerintem a heti limitem kevesebb.
2019. okt. 28. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálm így volt 12 évvel ezelőtt: foglaló 20E, onnantól 3 próba volt, amikor rámigazították a ruhát. Választhattam, hogy a negyedik alkalommal, amikor elhozom fizetem ki, vagy minden próbán hagyok ott pénzt. Utóbbit választottam, így 10E ft-okat hagytam ott minden alkalommal, majd amikor elhoztam a ruhát, akkor az utsó tizest. Így állt össze a 60.000-s ruhám 2 napra. De lehetett volna 20-40 felosztásban is fizetni.
2019. okt. 28. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
2019. okt. 28. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Először foglalózni kell. Mindenképpen legyen róla papír (szerződés). Utána szokott lenni pár héttel az esküvő előtt egy próba, rád igazítják, majd ha minden oké, akkor a következő próbánál már el is lehet vinni a ruhát (pár nappal az esküvő előtt). Mivel nagy alakításokat nem lehet csinálni, ezért általában elsőre jó szokott az igazítás.

Amikor elviszed, kifizeted a maradékot.

Amikor visszaviszed, átnézik a ruhát és szükség esetén, ha károsodott kifizeted a szerződésben leírt összeget.

Szerintem kevésbé macera a saját ruha. Ha teheted nézelődj, sok helyen már 75-100 ezer forintért meg lehet venni a ruhát és nem kell azon aggódni, hogy mi történik vele. A végén pedig dönthetsz, hogy eladod, vagy nézegeted a szekrényben. A legtöbb szalonban ennyiért még bérelni sem lehet.

2019. nov. 3. 15:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is masodik. Nalunk ugy adodott h az atya felkeresetol szamitva 2.5honapra lesz az eskuvo, ebbe mar sem varratas, sem probak nem fernek bele sajnos. Ahogyan irtad, valasztottam egyet, meg lesz egy cipos proba igazitassal, aztan mehet elesben. Ennek ellenere remelem minden rendben lesz.
2019. nov. 3. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb helyen kész ruhát is lehet vásárolni, amit az esküvő előtt egy varrónő rádigazít egy próbával. Az eredmény ugyanaz.

Mindenesetre, ha már megvan a bérlendő álomruha, akkor nyilván nem érdemes foglalkozni ezzel, csak egy tipp volt, ha még a kereső fázisban tartanál. :) Sok boldogságot!

2019. nov. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!