Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van olyan sellőfazonú ruha,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan sellőfazonú ruha, ami nagydarab nőnek jól áll?

Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 18:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha arányosan nagy darab és van dereka, akkor esetleg. Ha alma alakú, akkor inkább ne.
2019. okt. 13. 18:49
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Sellofazonu ruha sellofazonu lanynak all jol. That simple it is.
2019. okt. 13. 18:53
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Nagydarab nőknek nem kifejezetten áll jól a sellőfazon, mert kiemeli az alakot, csak az alja kb térdnél szélesedik ki, egyébként olyan, mint egy testhezálló ruha. Tudnál képet mutatni?
2019. okt. 13. 18:55
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
Nincs.
2019. okt. 13. 18:58
 5/18 anonim ***** válasza:
98%

Ilyen egy klasszikus sellő ruha: [link]

Itt pedig nagyobb fazonban:

[link]

2019. okt. 13. 19:02
 6/18 anonim ***** válasza:
5%
5ös: egy szimpla nem is megtette volna.
2019. okt. 13. 19:13
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a sellőfazonhoz pont hogy tökéletes alak kell(ene).
2019. okt. 13. 19:20
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Beírod a gugliba, hogy plus size mermaid wedding dress, és kiad egy csomót. Azt mindenki döntse el, hogy ez mennyire áll jól.

Az biztos, hogy nem mindenkinek áll jól. Körte vagy homokóra alkaton mutat, és akkor is érdemes alá venni egy fűzős alsóruhát, ami leszorítja a hasat és szép sziluettet csinál.

2019. okt. 13. 20:21
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi, csak nem nekem lesz. A testes húgom ragaszkodik hozzá, jövő héten megyünk ruhákat nézni, és nekem kételyeim vannak. Reméltem, hogy van valami “alfazon” vagy nem tudom, tehát hogy ami az ilyen nőknek is jól tud állni, mert biztos nem ő az első, aki ezt vette a fejébe és nincs karcsú teste. Vagy akkor azoknak a menyasszonyoknak senki nem szólt, hogy “hé, ez nem áll jól neked, vegyél A-vonalút”? És akkor én is fogjam be, és mondjam azt amit hallani akar, még ha nem is úgy van?
2019. okt. 13. 22:09
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Könnyen lehet, hogy úgy fog kinézni benne mint egy hernyó vagy egy nagy kötözött sonka, de szerintem a kölcsönzőbrn is fel tudja próbálni a különböző fazonokat, adnak tanácsot is az eladók mindenhol.
2019. okt. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!