Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van olyan sellőfazonú ruha,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan sellőfazonú ruha, ami nagydarab nőnek jól áll?

Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neked mondani semmit. Majd felpróbálja és látja, hogy nem áll jól neki.
2019. okt. 13. 23:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én arra a kérdésre válaszolnék, hogy mit csinálj a húgoddal. Érdemes mondogatnod neki, hogy hiába van konkrét elképzelése, másokat is próbáljon fel. Velem is ez volt, hogy konkrét elképzeléssel érkeztem a szalonba de hagytam, hogy mást is rám adjanak és jól is tettem, mert az eredetileg kiválasztott stílus közel nem állt olyan jól, mint végül, amit választottam ruha (pedig jó alakom van, az sem állt rosszul csak nem passzolt a stílusomhoz annyira). Szóval mindenképpen bátorítsd, hogy próbáljon fel másokat is, és utána mondd meg neki őszintén, hogy ha egyik-másik jobban mutat, mint a sellő.

Hozzátenném viszont, hogy ez az ő esküvője és ha mindenképpen ragaszkodik egy olyan ruhához, ami nem áll jól neki, akkor az van, amit ő mond, szóval ha egyszer eldöntötte (a sokadik, különböző stílusú ruha felpróbálása után) és mégis a sellő mellett marad, akkor viszont támogasd, és ne hánytorgasd fel neki később, hogy "bezzeg az az A vonalú milyen jó lett volna".

2019. okt. 14. 07:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Van dereka a húgodnak vagy nincs? Mert ha bögyös faros, még jól is állhat neki. De hasra hízosokra nem tudok mi lehet a jó, talán valami abroncsos fűzős, ami derekat csinál. Szerintem az A-vonalú olyan kismamaruhás nekik.

Egyébként ha neki tetszik ahogy kinéz benne, hagyjad rá szerintem. Az ő nagy napja.

2019. okt. 14. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
Ha lenne, akkor nem a vékony lányokon mutogatnák az ilyen ruhákat. És senki sem tenne semmit, hogy vékony legyen. Válassz olyat, ami nem sellőfazonú, viszont jól áll.
2019. okt. 14. 16:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne jó ha egy nő úgy néz ki mint egy hal? Akár keszeg,akár bálna.Ez nem áll jól senkinek.

De cserébe jól feltöröl mindent.

2019. okt. 15. 06:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy,mennyire "nagy darab" és,hogy arányos-e...

Találtam képeket nem vékony lányokról,inkább normálisnak v. teltkarcsúnak mondanám őket...

[link]

[link]

[link]

Itt a komplett oldal,és alul tanácsot is adnak a leírásban,hogyan válasszon ruhát.

[link]

2019. okt. 18. 11:20
 17/18 anonim ***** válasza:
3%
Igazából mindegy. Ha az tetszik neki, abban érzi jól magát, akkor vegye azt. Legyünk őszinték, nagydarab nőnek nem csak a sellőfazonú ruha nem áll jól, hanem a többi sem... Vehet akármilyen ruhát, nem fog tőle vékonyabbnak vagy kisebbnek tűnni.
2019. okt. 18. 11:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt már próbálni?

Szerintem az ember képeken könnyen beleszeret ruhákba, de aztán gyorsan kiderül, hogy a valóságban az nem is áll olyan jól. Ha szerencséd van, akkor ő is beismeri, hogy az ő alakjára nem a sellő illik. :)

Ezt leszámítva miért kéne azt mondanod, amit hallani akar? Nyugodtan legyél őszinte. Én is azért vittem a barátnőmet mindig, hogy őszinte legyen és igenis mondja meg a véleményét, ha valami ronda. Amibe beleszerettem, ő azt mondta nagyon snassz, béna. Nekem fájt a szívem érte, de már aznap a képekről visszanézve láttam, hogy igaza van. Egyszerűen nem azt adja vissza, amit én láttam/látni szeretnék.

Menjetek, próbáljatok, csináljatok több képet, több szögből és a kísérők legyenek őszinték.

2019. okt. 20. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!