Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok ti miért döntött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok ti miért döntöttetek uszályos ruha mellett akiknek ilyen volt?

Figyelt kérdés
Nem sajnáltátok vonszolni a piszokban?
2019. szept. 30. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hosszú uszályos lesz, de azért a földet éri majd. Nem sajnálom a ruhát, erre az egy napra varratom.
2019. szept. 30. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt más :D Nem akartam uszályt, de a hely, ahonnan béreltem, kb csak uszályos ruhákkal volt tele. Meg a ruha, amibe végül beleszerettem, ezzel járt. Nem volt hosszú uszálya hála az égnek, és amint véget ért a szertartás, fel is csatoltam, a fotózáshoz meg a kezemben vittem, szóval annyira nem vonszoltam sehol. Viszont tény és való, hogy egyáltalán eszembe se jutott az uszály meg hogy hol vonszolom, hol nem vonszolom, a nagy napon valhogy kisebb gondom is nagyobb volt ennél.
2019. szept. 30. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem gondoltam rá, de amikor megvettem a ruhát és mentem igazításra, a varrónő megkérdezte, hogy meghagyja-e (amikor kiválasztottam, nem is figyeltem rá, hogy van-e uszálya). Én csak megvontam a vállam, hogy miért ne? Arra megkértem, hogy csinálja felgombolhatóra, hogy a szertartás után (ahová így mindenképp uszállyal fogok bevonulni), a vacsoránál már ne legyen útban. A piszokban vonszolásról azt tudom mondani, hogy csak egyszer lesz rajtam, akor meg minek sajnálni?

Másik, ami nekem nagyon fontos volt, hogy semmiképpen nem akartam "keringő ruhában" férjhez menni - mostanában egyre nagyobb trend a végzős középiskolásoknál, hogy nem szimpla fehér, két részes ruhában keringőznek, hanem nekik menyasszonyi ruha kell, amit a sokadik szalonban választanak ki, meg rájuk igazítják/varratják, stb. - én pedig semmiképpen nem akartam, hogy szalagavatósnak nézzenek, és egy uszály segít abban, hogy menyasszonyan nézzek ki. (Tudom, ez hülye indok, de minden menyasszonynak megvan a saját marhasága, az enyém ez.)

2019. okt. 1. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!