Mennyire sminkelitek magatokat gyerek mellett?
Azokhoz, akik sminkelnek:
Mennyire szoktatok egy átlagos napon mikor mentek valamerre?
Ha csak otthon vagytok, tudjátok előre?
Azokhoz, akik nem szoktak sminkelni:
Egyáltalán soha?
Mi ennek az oka?
Mindenkihez:
A hajatokkal mit szoktatok kezdeni? Törődtök ezzel?
ha megyünk valahova: Alapozó, púder, pirosító, színezett ajakbalzsam,szemceruza, spirál.
ha nem megyünk, akkor csak letisztítom és hidratálom a bőröm
a hajam ha megyünk valahova akkor megfésülöm, ha kell hajlakk, ha van kedvem/időm kivasalom vagy göndörítem
ha otthon vagyunk copfba fogom vagy befonom
én 30 vagyok, a lányom 9 hónapos
6 hónapos a kislányom.
Előtte is sminkeltem (szoláriumba is jártam), ahogy most is.
A mindennapokra, BB krémet szoktam használni, és csak a szemöldökömet formázom. Így teljesen természetes hatást kelt. Műszempillám van, azzal nem kell foglalkoznom.
A hajamat itthon inkább csak felfogom copfa, de ha megyünk valahova akkor kiengedem, kivasalom, vagy besütöm hullámosra/göndörre.
Ha csak otthon vagyok, illetve ki kell ugrani a boltba, nem sminkelek. Ha megyünk valahová, ki szoktam, kivéve persze, ha esik vagy 40 fok van.
A hajammal mindig kezdek valamit, mert elég hosszú, még simán begumizva is zavaró, nemhogy kiengedve. 22L
Néha sminkelek (akkor alapozó, szemhéjtus, szemceruza, szemspirál és szájfény), játszótérre, boltba, itthonra nem. Mostanság érzékeny az arcbőröm és a szemem, szóval leginkább ehhez nincs kedvem mert a smink is ront rajta, ha megyünk is valahova a mindennapi dolgokon kívül az alvásidőben szívesen elvagyok vele.
A hajam én vasalom hajmosás után egyszer, majd a következő hajmosásig nagyjából egyenes.
Másfél éves a gyerek
Ahogy elotte ,otthonra korrektor, szemoldokceruza szemceruza es szempillasiprál
Utcára vagy ha valahova megyünk, ahova régen:
Ugyanaz mint felul csak alapozóval nem korrektorral + vilagosszinu szemhéjfestékkel ami enyhén fénylik/ csillog!
Mindent ugyanúgy csinálok kb 15 éves korom óta, a kapun nem lépek ki szem- és szemöldökceruza, spirál nélkül, hajam ilyenkor mindig kiengedve kiegyenesítve. Itthon ha nem jön hozzánk senki hajam kontyban, arcom ceruzák és spirál nélkül
30 éves vagyok, a gyerekek 3,5 és 1 évesek
(Régóta tervezem kitetováltatni a szemöldökömet, nem tudom mikor jutok el oda :S )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!