Mennyire sminkelitek magatokat gyerek mellett?
Azokhoz, akik sminkelnek:
Mennyire szoktatok egy átlagos napon mikor mentek valamerre?
Ha csak otthon vagytok, tudjátok előre?
Azokhoz, akik nem szoktak sminkelni:
Egyáltalán soha?
Mi ennek az oka?
Mindenkihez:
A hajatokkal mit szoktatok kezdeni? Törődtök ezzel?
Na pontosan ezért nem barátkozom én már nőkkel :)
Minek nekem az ellenség, ellenségeskedés? :)
Jól megvagyok így is, köszi :)
Minden nap megyek valahova, igy minden nap sminkelek.
Ha keveset aludtam (nem jellemzo, mert a kislanyom egy atlagos ejjel 13 orat alszik egyhuzamban), es ez meglatszik a boromon, akkor keves alapozo (pont az en szinem, nem 3 arnyalattal sotetebb, mint kene :D). Clinique markaju az osszes sminkem, Nem drogeriai, ami csak rontja a bort. Nekem ez nagyon fontos, mert nem szeretnem, ha par ev mulva teljesen tonkremenne az arcborom.
Tussal neha kihuzom a szemhejam felso reszet egy vekony vonallal, az also reszt soha nem sminkelem.
Ezenkivul szempillaspiral, es ennyi.
A hajam fenekig er, nem vasalom, mert allandoan egyenes. Begondorteni sincs ertelme sajnos, mert 1-2 ora alatt teljesen kilogja magat. Nagyon dus es vastagszalu hajam van.. ilyenkor meleg idoben nagyon nem jo:D
Altalaban felgumizom, de van, hogy csak az elejet hatracsatolom/befonom, hogy ne logjon bele a szemembe, mert azt nem viselem el.
A kislanyom 15 honapos, szerencsere soha nem tepi.
Inkább legyen önbizalom, mint hogy smink nélkül az utcára se merjen kimenni valaki.
Mit tanít ezzel a lányának, ha van?
Egyébként én más aranyszabályt ismerek:
ha smink nélkül ismersz és szeretsz meg valakit, az átlagos is szép, az alkalmankénti sminkkel pedig gyönyörű.
Míg fordítva, ha csak sminkkel látod, akkor a pőre bőre 99 %, hogy csalódást okoz, akkor is, ha nem vakol. Egyszerűen mert máshoz szokik hozzá a szem.
34, szerintem tanitson a lanyanak az ember egeszseges onkritikat mert az nem jo ha egy kislany azt tanulja meg hogy "en gyonyoru vagyok, csodas szepseg, mindenki dicser, nekem krem nelkul is tokely a borom es olyan szepseges vagyok hogy mindenki csak irigykedik".
Ez ugyanis a legborzasztobb viselkedesforma, amit egy gyermeknek atadhatsz. Leginkabb azert, mert akik ilyeneket mondanak magukrol es nem latnak hibat magukban, azok legjobb esetben is maximum kozepszeruek szoktak lenni, kulonben nem lenne szukseguk arra hogy ennyire bizonygassak. Sokkal jobb, ha valaki realisan latja magat.
Mas az egeszseges onbizalom es mas az esztelen es irrealis onkep.
Es a te aranyszabalyoddal amugy valamelyest egyetertek, a kettonke nem zarja ki egymast! Aki smink nelkul is szep, az szerencses, de nyilvanvaloan sminkkel meg szebb. Aki viszont csufocska, azon meg lehet javitani, es szerintem jo higy a noknek van erre lehetosege! En ertem hogy ha a parod szeret mindenhogy szeret, de tegyuk a szivukre a kezunket: nem jobb minel szebbnek lenni? Nem egyszerubb szep pofival part talalni? Dehogynem. Nem lattam meg not, aki hozzaillo sminkkel ne lenne meg szebb! Hacsak a szempillat hosszitja, ha csak a bore hajszalereit, karikas szemeit tuneti el, mar szebb. Es meg mindig termeszetes marad, akinek ez szempont mondjuk.
De teny es valo, a legtobb nonek nincs jo onkepe. Vagy tul csunyanak tartjak magukat, vagy nagyon szepnek smink nelkul is, ezek sosem valos kepek szoktak lenni. Maximum tul oesszimista, vagy nagyon optimista emberek :))
Itthon nem sminkelek. Teljesen felesleges.
Ha elmegyunk itthonrol, akkor kb. 10 alkalombol egyszer jut eszembe. Alig van sminkcuccom, nincs ra igenyem.
Van 2 szemceruzam, kremek, parfum.
A hajam hosszu. Copf, fonat. Ritkan jarok fodraszhoz. Iskolas gyerekeim vannak.
41 eves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!