Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a szeretkezes után szoktatok meztelenül feküdni egymás mellett?
Nálunk valahogy ez sosem jön össze, nyilván részben azért, mert meg szuleinkkel lakunk (mindketten 18 évesek vagyunk) és ha nincsenek is itthon, ki tudja mikor érnek haza, másrészt meg én valahogy rögtön felkapom legalább a fehérneműt, mert annyira nem igénylem (jobb szót nem tudok rá) azt, hogy csak úgy feküdjunk egymás mellett ruha nélkül.
Veletek is van/volt ilyen? Vagy ti utána mindig X időt csak meztelenül szoktatok feküdni egymás mellett?
Igen.
Mondjuk nálunk az ajtón van zár is.
Én szeretek szex után a partner mellett csak úgy feküdni, és szeretem mikor mindketten csak zihálunk, kapkodjuk a levegőt, majd egyszerre nyugszunk meg.
L
Pasim elég gyorsan összekapja magát szeretkezés után, pedig én szívesen bújnék. :D
Néha amikor sikerül összebújni, akkor ő ül az ágy szélén, én mögötte és az arcomat a hátára teszem, nagyon jól esik így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!