7 hetes terhes vagyok véreztem egy keveset! A doki megvizsgált, kaptam tőle egy kúpot amit egy hétig kell használnom szigorú fekvés mellett! Nagyon nehéz feküdni, esetleg naponta egy 3 perces séta belefér-e vagy ártok ezzel mindenek?
Én sportoló "voltam"!Megtudtuk,hogybabát várunk,és3 napra rá véreztem :(
4 hetes voltam ekkor és a 14. hétig kellett feküdnöm!Viszont én annyira féltettem alányom,hogy tényleg csak zuhizni és WC-re mentem!Gondolhatod Napi 2 edzés után...Nagyon megviselt lekileg!
Aztán a közepe jó volt a terhességnek,de 31 hetesen beindult a szülés,és akkor (mivel vissza tudták tartani) 35. hétig fekvés!
39 hétre szültem,megérte feküdni!
Mostvárjuk amásodikat,hát itt sokkal veszályesebb dolgok történtek,viszont most nem kell szigorú fekvés (nem isbmenne egy 2 éves mellett)Mert a baba jól van,most rám volt életveszélyes a komplikáció,viszont most én nem bírok úgy minteddig!
Egyik terhességemet semígy képzeltem,demegéri bármennyit szenvedni értük!Mondjk most is kivagyoklelkileg,decsak este a páromnak,mikor alányunk már alszik,de nekem már nem sokvanhátra!
Kitartás és fela fejjel!Hidd el értemegéri,dene kockáztass....
Nekem mindig az járt/jár a fejemben,hogy nem bírnám magamnak megbocsájtani,ha az én önzőségem miatt valami baj lenne....Főleg már a másodiknál,merttudom mekkoracsoda növekszikodabent!És mennyire tőlem függ mindene,és mennyire számít rám!Mert csak Rám számíthat!
2 éves kislány és 32 hetes pocakcsajszi anyuja
Én átérzem a problémád, csak nekem 8 hónapig kellett feküdnöm koraszülés veszélye miatt. :( Csak pisilni és mosakodni kelhettem fel. Nagyon borzasztó időszak volt, de kibírtuk. :)
2. terhességemnél ugyanez volt, csak ott volt már mellette egy 3 éves is. Na az már kihívás, de betartottam, mert kellett. Megéri hidd el. ;)
Ha megszületik utána úgysem lesz ilyen, hogy csak úgy fekhetnél, olvashatnál, tévézhetnél, próbáld kihasználni. ;)
Éppen hasonló kérdést szerettem volna feltenni, mert hasonló cipőben járok. Én péntek óta fekszem, és hétvégére 20 fokot mondtak. Imádok sétálni, és nem tudom, hogy ezzel most árthatok-e a babánák. Arról nem beszélve, hogy nincs erkélyünk, 4. emeleten lakunk, és jó lenne egy kis friss levegőt szívni...
7 hetes vagyok
Téged van aki "kiszolgáljon"?
Párom dolgozik, a többi családtagom is, így napközben mikor egyedül vagyok, magamról kell gondoskodjak. Elég kifárasztó, most egy picit meg is fájdult a hasam, na de már ágyban vagyok. :)
utolsó voltam
Nagyon szuper, hogy melletted van a férjed! Én is már behordtam minden az ágyam mellé, úgy néz ki, mint egy kirakodó vásár, de muszáj.
Étkezéssel nincs gondomon, szerencsére nincs hányingerem meg ilyesmi. Sőt, szinte egész nap ennék! :(
Mikor mész vissza a dokihoz?
Én jövő hét csütörtökön, de olyan távolinak tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!