Ha a bHCG-m nem 2 naponta, csak kb.2 és fél naponta duplázódik, az még belefér, vagy ne is reménykedjek?
Szerintem az elég jó növekedés!!!!!
a napi kétszeres egy átlag, van akinél kicsit több van akinél kicsit kevesebb.
2,5 naponta? az nagyon jó!! Ne aggódj! Ott van az a baba!
Kitartás, hamarosan látszani is fog!! :)
34 hetes kismama
De aranyos vagy! Köszi neked is!:)
Azért parázom ennyit, mert már nagyon régóta nem jön a baba. Az inszemek is sikertelenek voltak:(
Ráadásul ez az extrém fogamzási idő amit produkáltam...ill a neten mindenhol az van, hogy 1-1.5-2 naponta duplázódik ez a fránya HCG. Le kéne állnom a nettel, már mindenféle rákos megbetegedésre is találtam emelkedett HCG szintet... :O
Boldog babavárást:)
Minden rendben van és lesz is. Egy átlag-adat az, hogy kétnaponta duplázódik a HCG. De Neked is duplázódik és nem szentírás az a 2 nap!!!
A holnapi nap mindjárt itt van, és meglátod, hogy rendben lesz. Beszélj a dokiddal UH miatt, hátha csinál :)
Várunk vissza holnap a jó hírekkel :)))
Köszi Neked is!:)
Persze, megírom (ha rossz hír, akkor lehet, hogy csak később, mert holnap nagyon szomorú leszek...)
A netet tényleg felejtsd el ilyen szempontból, mert én is így jártam. Nekem a májfunkcióm magas és mindenfélét kiadott, májrák, májzsugor, alkoholizmus(nem terhesen sem iszom) meg mindenféle ilyesmit, majd közölték velem, h minden rendben van, csaka baba nyomja az epémet... ennyit a netről.
Te témádra: tuti ott a baba, ha meg a mensi előtt egy nappal fogant(ha jól emlékszem ezt írtad) akkor ne is csodálkozz, ha kevesebb a hcg-d, meg az 5. héten nem látott semmit a doki!!! A te babád később fogant mint az átlag azért kisebb is!!! Meg nem minden baba egyforma méretű!!!!
Sok sikert és szép babvárást!!!
37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!