Ha a bHCG-m nem 2 naponta, csak kb.2 és fél naponta
duplázódik, az még belefér, vagy ne is reménykedjek?
11/22 A kérdező kommentje:
Uhh, ez durva! Igen, a neten elég sok rémisztő dolog van (arról jut eszembe amit írtál, most olvastam, hogy volt egy nő, akinek a májába (!) ágyazódott be a baba, és csak a 16. héten vették észre. Majdnem meghalt...na most mondjuk már ettöl is félek. Ez persze nagyon extrém.)Igen, a mensim előtti nap fogant valószínűleg. De az is már márcium 25-én volt (26-án jött meg). Tehát ha onnan számítva 3 hét telt el, akkor az már 5 hetes terhesség...Nah, talán holnap kiderül valami. Szorítsatok! És köszönöm a bíztatást mindenkinek!!! :)
12.32-es vagyok. Ma van a Te "nagy napod". Drukkolok. Minden rendben lesz :)))
2010. ápr. 21. 10:08
13/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát...semmi sem derült ki.:( igaz nem mondtam, hogy esetleg babát várhatok, de mivel megnézett uh-n, gondoltam csak szól ha észreveszi. Nem mondott semmit, az Uh kb. 5 mp-ig tartott, bemondta az asszisztensnek az adatokat (mi mekkora) és ennyi. Mindegy, majd talán pénteken mond valamit a sajnát dokim. Azért kicsit elkeseredtem:(
12.32-es vagyok. Nem értem, hogy-hogy nem derült ki semmi? Nem azért voltál UH-n, hogy megnézesd a babát? Vagy más miatt kellett menned? Tényleg nem értem :(
Adott az orvos valami leletet? Azon mi szerepel? Pedig gondoltam ma Rád és nagyon drukkoltam.
Utolsó mensi első napja mikor volt?
2010. ápr. 21. 12:59
én se értem...pedig én is drukkoltam. A hcg terhesség esetén termelődik....még egy picike petezsákot se látott? ,(
2010. ápr. 21. 13:18
16/22 A kérdező kommentje:
Szia 12.32-es:)
Tulajdon képpen nem azért mentünk, hanem meddőségi kezelésre. Csak gondoltam ha úgy is megnéz uh-n, akkor csak látja ha van valami. Elég morcos volt és már órák óta várakoztunk étlen-szomjan (vérvétel volt reggel), nem is volt már lélekjelenlétem a kérdezősködéshez. Semmilyen leletet nem adott. Annyit mondott, hogy jövő héten is menjek vissza vérvételre és akkor kérdezhetek, mert addigra meglesznek a leleteink (a férjemet is vizsgálták). Nem mertem valahogy szólni neki...hülye voltam. Az utsó mensim márc.26-án volt, de ez most mindegy is, mert képzeld, nem tudom írtam-e, de ápr. 6án teszteltem először pozitívat. Úgyhogy ha mégis sikerült, a mensim előtti napon kellett foganjon. Kicsit kusza... :)
1 hét múlva szólj neki mindenképpen! Dehát az is durva, hogy megnézi mi a helyzet és még egy papírt se ad róla? Hogy milyen a méhed , meg petefészkeid....Hát, meddőségi vizsgálaton se ártana az ilyesmi.... Megírod az eredményt majd ?
2010. ápr. 21. 14:01
18/22 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképp megírom! A BMC-ben elég flegma volt mindenki...az tényleg furi, h nem adnak semmit.
Jajj, nagyon várom a pénteket...
19/22 A kérdező kommentje:
Semit sem láttak megint. Így már gyakorlatilag 100% hogy kívül van vhol. Már csak abban bízom, hogy nem kell műtét, hanem magától...
Mindenképp viszgáltatsd ki magad, én a helyedben elmennék 4D-re valahova gyorsan, mert ha méhen kívül van, akkor mihamarbb meg kell találni, mert ha pl a petefészekben vagy vezetékben növekszik, akkor azt szét is roncsolhatja, és annyival kevesebb esélyetek lesz következő babára!
2010. ápr. 25. 22:37
Kapcsolódó kérdések: