Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Feküdni 2 gyerek mellett,...

Feküdni 2 gyerek mellett, segítség híján de hogy, és meddig és működhet ez? Aki így volt írna vmi biztatót?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, 3.terhesség. Első két terhességem teljesen problémamentes volt sose volt vetélésem, vérezgetésem, barnázásom, semmi. Most 4 napja erős vérzésre keltem, bementünk a kórházba és egy hematóma van a baba mellett-alatt. Fekvésre ítéltek, nem tudjuk megoldani hogy segítség itt "üljön" mindig. 2 nagyobb gyerekem se olyan nagy még, még "csak" 2.5 napja fekszem de nem tudom meddig lehet ezt bírni, csinálni? Most jön a hétvége, a férjemnek dolgoznia kell, egyedül leszek a gyerekekkel. Kajarendelést már megoldottuk, de ágyban fekve mit csináljak velük meg ezt így meddig lehet bírni? Az orvos szerint felszívódik pár héten belül remélhetőleg, akinek volt ilyesmi leírná valóban felszívódott e és akkor felkelhetett? A lelki oldaláról ne beszélek mennyire rossz anyának érzem magam hogy itt "döglök" a kupi tetején egész nap.:(
2013. márc. 29. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a kupival most ne foglalkozz, akkor .lennél rossz ha elkezdtél takarítani, meg porszívózni veszélyeztetve ezzel a babát, szóval egy kis kupiba senki nem hal bele :)

vigyél az ágyba sok játékot, társast, kirakót, kifestőt és játszatok ezekkel, vagy a teríts le magatoknak valahova takarót, feküdj rá arra és legózzatok, szinezzetek stb...

szóval szerintem sok mindent lehet játszani...ilyen időben kimozdulni úgy sem tudnátok !!!

2013. márc. 29. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy most a legfontosabb a pihenés, a többi megvár! Ezt most mindenki vegye figyelembe, és "bírja ki"! Boldog babavárást!
2013. márc. 29. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok.Hematómám van,9 hetes km vagyok.Van két gyermekem,egyik most töltötte a 4et,a másik április végén lesz 3.A kicsi nem jár se bölcsibe,se oviba.Ráadásul most mindketten betegek voltak,így még nehezebb volt.A férjem szabadságot kért,csak így tudjuk megoldani.Anyukám 50 kmre lakik tőlünk,ha SOS helyzet van,akkor ugrasztom,de ő is dolgozik.A férjem mos,mosogat,most épp porszívózik,de akkora kupi van így is a házban,hogy szörnyű :-( DE!!!A legfontosabb most a kistesó,akit a nagyok annyira várnak,hogy megértik,hogy feküdnöm kell.Rengeteg mesét olvasok,együtt tvzünk,társasjátékozunk.Szépen telnek a napok.És nem vagy rossz anya!Ez butaság,bár én is ezt éreztem az elején.
2013. márc. 30. 08:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tudom, mindennap elmondom magamnak hogy a kicsi a legfontosabb csak engem úgy neveltek hogy aki megfekszik az léhűtő szóval valahogy ezt a lelkifurdalást nem tudom magamtól elkergetni meg annyira rosszul érzem magam tőle hogy a gyerekek maguk veszik ki az ételt a hűtőből pl. meg ilyesmik, kis ügyesek, önállóak egyébként de úgy érzem egy anya nem ilyen :) Mindegy, kibírjuk valahogy, legközelebb 2 hét múlva megyek orvoshoz remélem addigra sokkal jobb lesz a helyzet.
2013. márc. 30. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Hat nem vagyok ra buszke ki ugy huztuk ki h mese ment allandoan a tvbe.. Igy nem akartak felmenni az emeletre.. En nem lepcsozhettem ugyanis.. Kaja rendeles volt szinten es amig anyukam nemtudott jonni addig oltari kupi. De megerte. Itt szuszog epp:)
2013. márc. 30. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Én szedem még az előírt gyógyszerek mellett az artica montana homeopátiás bogyót.Ez gyorsítja a hematóma felszívódását!Bátran merem ajánlani.A szintén 9 hetes km :-)
2013. márc. 30. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!