Egy szülő elmehet egyedül nyaralni?
Szerintetek mennyire elítélendő, ha egy anya egyedül elmegy egy hétre nyaralni? Addig apa vesz ki szabadságot és vigyáz a gyerekekre.
Elítélendő? Vagy nyugodtan? Te elmennél ha adódna rá lehetőséged?
Én nem mennék egyedül nyaralni, mert szerintem az nem jó, de mondjuk baráti társasággal igen. Ugyanúgy a férjem is simán elmehetne, ha akarna, mondjuk egyikünknek sincs igénye rá momentán.
Egy szülőt sem ítélek el, ha egyedül megyek nyaralni, amíg a gyerekek felvigyázása meg van oldva és egyéb problémákat a nyaralás nem vonz magával. (Szóval mondjuk ha a gyerekek szakadt cipőben járnak, mert a pénz a nyaralásra kell, az nem oké, de ha anyagilag belefér, akkor miért ne.)
@7, nem ismerjük a hátteret. Lehet, hogy a kérdező három éve otthon van két kicsi gyerekkel. Apaként ez egy kicsit más szitu, mert - hacsak nem te vagy otthon a gyerekekkel -, legalább napi 8 órára szabadulsz a gyerekzsivajból.
Ha ilyen helyzetből menekülne a kérdező egy hétre, én simán megérteném. De ez persze legyen kölcsönös, ha a férj akar lelépni egy hétre, akkor azon se puffogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!