Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki eltűnt pár napra, esetleg lelépett egyedül nyaralni, mert már elege volt a családból, a párjából, és mindenkiből?

Figyelt kérdés
Hova mentetek? Milyen érzés volt egyedül?
2015. jún. 23. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én eltüntem egy munkanap helyett pár napra,és lementem a balatonra. 1 hét lett,mert addig tartott a pénz. Mikor hazajöttem,nem volt meló helyem,és barátnőm.
2015. jún. 23. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Első miért csináltad? Jobb lett utana?

Én még a gimiből, vagyis suli helyet.

Az oszt. társammal ugy döntöttünk nem megyünk suliba az nap, délután féltünk haza menni mert az oszt.fonok biztos mar telefonált haza.

Este meg azert mert logtunk és sokáig kint maradtunk. Szóval így telt el 3 nap. Egyik unokatesojanal voltunk jól éreztük magunk 16 évesek voltunk, aztán a rendőrök jöttek hogy tud e rólunk valamit és a barátnőm nyitott ajtót.

2015. jún. 23. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló, csak nem az a bizonyos postás vagy, aki még a Tankcsapdát is megihlette? :)
2015. jún. 23. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy vesszük igen. 22 éves voltam, az agyamra ment éppen a "párom". Egyetemista voltam még master képzésen, vizsgaidőszak volt. 2 hétre tűntem el otthonról egy barátnőmhöz mentem a fővárosba (egyetemre is oda jártam amúgy, szóval kiismertem magam). Jól elvoltunk, fesztiválozni mentünk meg minden.

A szüleimnek azért szóltam pár nap után mi van, élek-e még.

A párommal 2 hétig nem álltam szóba aztán szakítottam vele.

2015. jún. 23. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen,négy napra Svédországba. Életem egyik legszebb négy napja volt. :)
2015. jún. 24. 05:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Még sosem...

Nem mondom, azt, hogy nem lesz ilyen..

DE sző nélkül soha...lehet elegünk mindenből, ki is zárhatnk mindenkit, de kegyetlennek lenni.....

2015. jún. 24. 05:48
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
17éves koromban .. június elején összepakoltam egy kis táskát,lementem dolgozni balatonra de ezt nem mondtam el otthon,2 hónap múlva küldtem haza egy képeslapot hogy jól vagyok,szeptember elejére hazaértem mire kezdődött a suli.
2015. jún. 24. 05:54
 8/9 anonim ***** válasza:
hát nem sok híja van már...:S
2015. jún. 24. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Bármilyen rossz is a megszokott környezetben a megszokott emberekkel lenni, én képtelen lennék egyedül lelépni messzire, nyomorultnak érezném magam és elveszettnek, annál bármi jobb. Már volt, hogy leléptem volna így egy kis időre, de aztán pár nap múlva biztos megbántam volna, mert javult a légkör, a mosolyszünetek lassan elmúltak. A szeretteimmel képtelen lennék ilyet megtenni, akármennyire is haragszom néha rájuk és ők is rám.
2015. júl. 16. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!