Van köztetek olyan, aki eltűnt pár napra, esetleg lelépett egyedül nyaralni, mert már elege volt a családból, a párjából, és mindenkiből?
Első miért csináltad? Jobb lett utana?
Én még a gimiből, vagyis suli helyet.
Az oszt. társammal ugy döntöttünk nem megyünk suliba az nap, délután féltünk haza menni mert az oszt.fonok biztos mar telefonált haza.
Este meg azert mert logtunk és sokáig kint maradtunk. Szóval így telt el 3 nap. Egyik unokatesojanal voltunk jól éreztük magunk 16 évesek voltunk, aztán a rendőrök jöttek hogy tud e rólunk valamit és a barátnőm nyitott ajtót.
Ha úgy vesszük igen. 22 éves voltam, az agyamra ment éppen a "párom". Egyetemista voltam még master képzésen, vizsgaidőszak volt. 2 hétre tűntem el otthonról egy barátnőmhöz mentem a fővárosba (egyetemre is oda jártam amúgy, szóval kiismertem magam). Jól elvoltunk, fesztiválozni mentünk meg minden.
A szüleimnek azért szóltam pár nap után mi van, élek-e még.
A párommal 2 hétig nem álltam szóba aztán szakítottam vele.
Még sosem...
Nem mondom, azt, hogy nem lesz ilyen..
DE sző nélkül soha...lehet elegünk mindenből, ki is zárhatnk mindenkit, de kegyetlennek lenni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!