A szüleim elmentek nyaralni és nagyon félek egyedül itthon. Ez normális? Mit csináljak?
Hivd oda a barátodat vagy a fiudat }:)
De ha nem akkor hadj a TV-t bekapcsolva vagy a villanyt. Inkább a TV mert annak van hangja. Vagy ne aludj ell.
Égjen mindig valahol egy lámpa halványan, csak hogy mindenki lássa, hogy nem üres a ház.
Egyébként egyáltalán nem kell félned. Ha megnyugtat, írj üzenetet a szüleidnek, beszélj velük este elalvás előtt.
Egyébként érdekes vagy, más lány ilyenkor folyamatosan bulizna, te meg otthon rettegsz. Sajnállak, de szedd össze magad, nagy lány vagy már :)
Légy énekesnő, az megnyugtat!!! :D
....ha egyedül vagyok itthon akkor zene bekapcs, fakanál, vagy távirányító elő és koncertet tartok a kutyáknak :D
19 éves vagy, nem 10! Nőj fel, az ég áldjon meg, mi lesz, ha külön költözöl? :)
Tudom, hogy furcsa és rossz, de én imádtam egyedül lenni.
Filmezz, rendelj pizzát, olvass, hallgass zenét, maszturbálj...
És akkor engem folyamatosan hūlyének néztek, hogy miért nem néztem soha horror filmeket... na éppen ezért.
Én amikor egyedül vagyok, akkor mindig zenét hallgatok.... youtubról meditációs zenét.... hamar elalszok :)
Töltsd a nappalt aktívan, és kellően lefáradsz, hogy ne agyalj, hanem hamar elaludj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!