Szerintetek normális hogy apám pénzért visz el?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és lesz egy bizonyos program amire én elszeretnék menni, de a várostól ahol élek több mint 200 km-re van. És apukám csak akkor visz el, ha kifizetem a benzint. Ez normális? Szoktam neki segíteni is, ennyit megtehetne.jún. 26. 22:07
51/81 anonim válasza:
50es és ezt hol olvastad? Ki kér pénzt a gyerekétől?
53/81 anonim válasza:
51es de az is haszonlesés ha a kérdező ingyen furikáztatná magát. Úgyhogy qvittek
55/81 anonim válasza:
54 szerinted. Ha nem akarná lehúzni az apját szépen elmenne tömegközlekedéssel
56/81 anonim válasza:
Jézusom... Megkéred a szülődet, hogy segítsen valamiben, és ez lehúzás? Mi kesz a következő? Ha megkéri az anyukáját, hogy kérdezze ki a leckét, akkor elkéri egy magántanár óradíját? Hihetetlenek vagytok, komolyan.
57/81 anonim válasza:
A kerdezo jol eltunt, ti meg marjatok egymast. Gumicsont bedobva.
58/81 anonim válasza:
56 a lecke kikérdezése nem kerül gondolom 20 ezer forintba...
59/81 anonim válasza:
Tehát mégiscsak haszonlesésről beszélünk és rongyos 20 ezret sajnálunk a saját gyerekünktől.
60/81 anonim válasza:
59es, igen mint ahogy a gyerek részéről is haszonlesésről beszélünk hiszen neki haszon, ha nem kell vonatozgatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!