Apósomék disznót vágnak holnap. Nekünk pénzért adják a húst. Szerintetek normálisak, hogy a saját fiuktól ezért is pénzt kérnek?
Nem szokás, és szerintem nem is túl 'családias'.
Amúgy az ingyen kap a húsból, aki segít levágni, legalábbis felénk.
Amúgy az ingyen kap a húsból, aki segít levágni, legalábbis felénk.
felénk is!
ma 16:32
De a saját fiamtól csak nem kérek pénzt,nem?
Adok neki belőle,főleg ha segít....
4/4 Ez nem így működik!
Egyrészt azoknak akik segítenek levágni a disznót, ingyen hús jár. Ha ez valakinek nem tetszik vágja le egyedül. Vagy akkor fizessék ki, hogy segítettek.
Másrészt egy családról beszélünk. Itt a gyik.hu-n nagyon sok mindenkinek el kell magyarázni mi a család, mert nagyon anyagiasan, üzletiesen fogja fel mindenki.
Azt nem írtad, hogy mész segíteni, csak azt, hogy Ők vágnak. Ha nem veszel részt a munkába, akkor nem igen illik tartani a markod.
Ha az én vejem lennél és nem segítenél én is kérnék pénzt, csak a mihez tartás végett is.
Ti segítetek? Milyen az anyagi helyzetük?
Az sem szép, ha ti csak lesitek az ingyen húst, de nem segítetek, ők pedig rossz anyagi körülmények között élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!