Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósomék disznót vágnak...

Apósomék disznót vágnak holnap. Nekünk pénzért adják a húst. Szerintetek normálisak, hogy a saját fiuktól ezért is pénzt kérnek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 16:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
79%
7-es: Ez nagyon szomorú, mikor valaki így gondolkodik. Kinek vágja a disznót, ha nem a családnak, a gyerekeknek, unokáknak? Zsugori bunkó az ilyen. Egyedül fog megenni egy egész disznót? Fúj! Igaza van a 8-asnak, az ember az utolsót is odaadja a gyerekének, és annak örül, ha adhat. Pénzt kérni a gyerekemtől????
2013. szept. 12. 16:40
 12/61 anonim ***** válasza:
49%
Megis hol látod, hogy a fiú segíteni fog??? "Aposomek disznót vágnak holnap" Nekem ebből nem derül ki, hogy segítene.
2013. szept. 12. 16:41
 13/61 anonim ***** válasza:
72%
Én apósomék mindig kettőt vágtak, egyet maguknak, egyet nekünk és ingyen. Hát sajnos nem egyformák az emberek.
2013. szept. 12. 16:43
 14/61 anonim ***** válasza:
87%

ma 16:41

Azt sem írta,hogy nem segít!

Kérdező!

Ti segítetek nekik?

2013. szept. 12. 16:45
 15/61 anonim ***** válasza:
36%

Meglepő módon a 7-es vagyok

"7-es: Ez nagyon szomorú, mikor valaki így gondolkodik."

Igen? Azt nem tartod szomorúnak, hogy az öregek nevelgetik a disznót, veszik neki a kaját, gondolom gyerekek havi szinten anyagi támogatást kérnek, és még arra se képesek, hogy elmenjenek nekik segíteni?

Tudod ez a szánalmas.

Majd végigvárom ahogy kicsi fiam otthon tesped a tv előtt, én egész nap gürizek mint a gép miután a disznónevelés miatt én keltem fel reggelente 5 órakor egy éven át, utána meg még a vacsorából is viszek neki.

Szerintem nem az én, hanem a Te féléd gondolkodása miatt tartunk ott ahol. A gyerekek dolgozni nem tudnak, csak elvárnak, mert vannak majom módjára szerető anyukák, akik csak adnak, de nem várnak el. A te gyerekeid se lehetnek túl életképesek.

2013. szept. 12. 16:46
 16/61 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, honnan ismered ennyire a helyzetüket? Azért nem kell kitalálni dolgokat!
2013. szept. 12. 16:47
 17/61 anonim ***** válasza:
81%
És ha nem segít, mert dolgozik? Holnap munkanap van, lehet hogy nem tud menni. De, gondolom az anyósék már megoldották. Én akkor sem pénzért adnám, ha nem segítene a gyerekem, mert éppen nem ér rá.
2013. szept. 12. 16:48
 18/61 anonim ***** válasza:
78%

7-es! te honnan szeded ezeket az információkat?" Igen? Azt nem tartod szomorúnak, hogy az öregek nevelgetik a disznót, veszik neki a kaját, gondolom gyerekek havi szinten anyagi támogatást kérnek, és még arra se képesek, hogy elmenjenek nekik segíteni?"

A kérdező ilyeneket nem írt! Vagy nálatok így van? A te gyerekeid ilyenek, mint ahogy leírtad?

2013. szept. 12. 16:50
 19/61 anonim ***** válasza:
96%
majd ha a kérdező válaszol, hogy segítenek e, vagy szoktak e segíteni vagy mivel indokolják a szülők hogy pénzt kérnek, akkor lesz tiszta a kép.
2013. szept. 12. 16:52
 20/61 anonim ***** válasza:
79%
Én anyósomék mindig küldenek nekünk bármilyen húst, amit kérünk, legyen szó disznóvágásról, vagy, ha baromfit vágnak. Mondjuk párom disznóöléskor mindig ott van és segít, de ha valami miatt nem tudna éppen ott lenni, akkor is kapnánk húst, természetesen ingyen, sőt még az én anyámnak is szoktak küldeni egy kis húst, hurkát, kolbászt. Szóval szerintem nem normális.
2013. szept. 12. 16:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!