Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsam vissza 1 nap...

Hogyan hódítsam vissza 1 nap alatt?

Figyelt kérdés
2 év után szakitott velem a pasim de lesz még egy utolsó közös éjszakánk.. Szeretném visszakapni mert nagyon szeretem. Adjatok tanácsokat légyszi amik hasznosak is.
2010. okt. 21. 16:12
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez nemfog menni hogy úgy teszek mintha nem érdekelne és kidobom:(
2010. okt. 22. 11:57
 32/38 anonim ***** válasza:
Majd ird meg hogy sikerultek a dolgok.
2010. okt. 23. 13:12
 33/38 A kérdező kommentje:
vége..nem békültünk ki
2010. okt. 24. 11:03
 34/38 anonim ***** válasza:

Sajnalom :(

Fel a fejjel! Gyaszold meg szepen ezt a kapcsolatot, adj magadnak egy kis idot...

Aztan ahogy telik az ido meglatod, talalsz mast akit szazszor ennyire fogsz szeretni :)

Csak pozitivan es optimistan :) Sok sikert!

(egyedul maradt 33 hetes kismama...)

2010. okt. 25. 07:07
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem baj...meglatod, sokkal jobb lesz neked egy olyan srac mellett, aki igazan szeret.Tudom, most ugy erzed, hogy senki mas nem erdekel, de ez el fog mulni.En ismerem a helyzetedet, mert az elso pasimmal nekem is ugyanez volt, teljesen bele voltam zugva, persze o kihasznalt, aztan dobott, de en meg szakitas utan masfel evig halalosan szerelmes voltam bele, es ezt ki is mutattam, szoval tokre lejarattam mgam egy csomoszor.Aztan egyszer csak eszrevettem, hogy rajta kivul leteznek meg pasik, es sokkal helyesebbek, okosabbak, meg kedvesebbek, mint o volt.Es attol a naptol kezdve, mintha elvagtak volna, nem erdekelt tobbet.A dologban az a legszebb, hogy par evre ra o szeretett volna velem osszejonni, de a kepebe rohogtem:-)))
2010. okt. 25. 10:58
 36/38 anonim ***** válasza:
Szoval ezzel csak azt akarom mondani(mert veletlen elkuldtem), hogy sird ki jol magad, aztan kezdj el az uj eletedre koncentralni.Jarj el bulizni, es nyisd ki a szemed, mert hidd el, vannak nala sokkal jobbak:-)Sok sikert(es neked is, 33 hetes kismami:-))
2010. okt. 25. 11:01
 37/38 anonim ***** válasza:

Sajnálom.....

(Köszönöm,hogy megírtad,hogy mi lett a vége.)

2010. okt. 25. 14:11
 38/38 A kérdező kommentje:
Lehet jobb ez igy:)
2010. okt. 26. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!