Hogyan hódítsam vissza 1 nap alatt?
Sokszor egy oleles es egy puszi tobbre kepes mint egy egesz ejjelen at tarto szex...
Nezzetek meg egy filmet, kozbe fogd a kezet... Ha nincs olyan film, ami "kot titeket egymashoz" akkor ajanlom neked a Makulatlan elme orok ragyogasa cimu filmet...
Szerintem se szex-el probald visszaszerezni... inkabb azzal, hogy erezze, hogy szereted s fontos neked...
Ne legyen utolsó éjszaka, ne keresd, hagyd békén, ha szeret úgyis visszamegy hozzád.
Ha valakit igazán szeretsz, és menni akar, elengeded, ha ő is szeret, úgyis visszatér hozzád.
Szóval hagyd! Ez a legjobb amit tehetsz.
Ha most mindenféle hülye praktikákkal akarod visszahódítani, hidd el, hogy nem fog menni.
Hát én ismertem egy párocskát, ahol a csaj szopta a srácot, miközben a srác a "szeretőjével" váltott vagy 2 szót és közben a csaj fejére hamuzott. Na szerintem ezt ne übereld. De a "szeretőt" elvette a srác feleségül és boldogok, azóta van 2 gyerek is, de tiszteli a srác a csajt, mert nem alázkodott meg előtte sosem.
20-as éveim elején egy baráti társaságba jártunk, azóta eltelt pár év nem sok mindent tudok róluk, de a volt partneren azóta is röhögnek... SZóval NEE... (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!