Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsam vissza 1 nap...

Hogyan hódítsam vissza 1 nap alatt?

Figyelt kérdés
2 év után szakitott velem a pasim de lesz még egy utolsó közös éjszakánk.. Szeretném visszakapni mert nagyon szeretem. Adjatok tanácsokat légyszi amik hasznosak is.
2010. okt. 21. 16:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%
Te beteg vagy ,egy nő sose alázhatja meg így magát.
2010. okt. 21. 16:29
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod tudni visszahódítani, még kihasználja az alkalmat, ennyi, ne számíts többre. A szerelem nem jön vissza egy jó szextől.
2010. okt. 21. 16:30
 13/38 A kérdező kommentje:
Jólvan:) Értelmes válaszokat kérek csak, köszii
2010. okt. 21. 16:30
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem 1,5 hó alatt szeretett ki belőled, ha így van, hanem fokozatosan elmúltak az érzelmei. Most biztos azt hiszed "belehalsz, ha nem kapod vissza", de hidd el az idő megoldja. Nem kényszerítheted másra az érzelmeid.
2010. okt. 21. 16:33
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor egy oleles es egy puszi tobbre kepes mint egy egesz ejjelen at tarto szex...

Nezzetek meg egy filmet, kozbe fogd a kezet... Ha nincs olyan film, ami "kot titeket egymashoz" akkor ajanlom neked a Makulatlan elme orok ragyogasa cimu filmet...

Szerintem se szex-el probald visszaszerezni... inkabb azzal, hogy erezze, hogy szereted s fontos neked...

2010. okt. 21. 16:33
 16/38 A kérdező kommentje:
És az milyen film?
2010. okt. 21. 16:34
 17/38 A kérdező kommentje:
Hisztek abban h ha valakiből kiszerettek vissza lehet még szeretni belé ha pl változik sokmindenben?
2010. okt. 21. 16:36
 18/38 anonim ***** válasza:
90%

Ne legyen utolsó éjszaka, ne keresd, hagyd békén, ha szeret úgyis visszamegy hozzád.

Ha valakit igazán szeretsz, és menni akar, elengeded, ha ő is szeret, úgyis visszatér hozzád.

Szóval hagyd! Ez a legjobb amit tehetsz.

Ha most mindenféle hülye praktikákkal akarod visszahódítani, hidd el, hogy nem fog menni.

2010. okt. 21. 16:37
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
sehogysem... én személy szerint utálnám, ha valaki nem bírná felfogni hogy vége, ennyi, és nem hagyna békén
2010. okt. 21. 16:37
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ismertem egy párocskát, ahol a csaj szopta a srácot, miközben a srác a "szeretőjével" váltott vagy 2 szót és közben a csaj fejére hamuzott. Na szerintem ezt ne übereld. De a "szeretőt" elvette a srác feleségül és boldogok, azóta van 2 gyerek is, de tiszteli a srác a csajt, mert nem alázkodott meg előtte sosem.

20-as éveim elején egy baráti társaságba jártunk, azóta eltelt pár év nem sok mindent tudok róluk, de a volt partneren azóta is röhögnek... SZóval NEE... (szerintem)

2010. okt. 21. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!