Hogyan hóditsam vissza életem szerelmét?
Figyelt kérdés
Ehhez tudni kell, hogy 2 hónapja szakitott velem és 5 hónapig voltunk együtt! Úgy éreztem, hogy a mi szerelmünk örök! Már oda jutott velem kapcsolatban, hogy azt mondta attól is rosszul van, ha látja, hogy én hivom vagy meglát az utcán! A volt barátnőjét viszont nagyon védi, pedig elvileg csak barátok! Akármit tett vagy mondott nem számit, mert nagyon szerelmes vagyok belé!2010. júl. 11. 19:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezt hagyd a fenébe? Megéri ez neked? Egy nagyon mocskos ember az ilyen mint ő.
2/7 anonim válasza:
Most te vagy nagyon gyerek vagy még,vagy nagyon buta.Miért nem értesz aszóból?Ha ennyire nem kíváncsi rád minek nyomulsz?Ez nagyon vissza taszító,főleg,ha nő csinálja.Legyen már benned némi tartás és méltóság,vedd észre magad,mekkora h.lyét csinálsz magadból!
3/7 anonim válasza:
5 hónap utàn életem nagy szerelme hmmm?Ne adj màr le ennyire magadból,hogy dobnak és mégis mész utàna.Dobjad te Õt lapàtra!
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de velem mikor szakított az exem én még akkor is nagyon szerettem, de volt bennem annyi tartás, hogy semmit nem tettem annak érdekében, hogy visszaszerezzem. Függetlenül attól, hogy új barátnő jött a képbe, szerintem nálatok is ez van. A régi lett az új.
Mondjuk az más kérdés, hogy késöbb visszakönyörögte magát, akkor nagy örömömre. Utólag meg azt mondom: bárcsak ne fogadtam volna vissza. De akkor még nem tudtam milyen szemét lesz velem a legközelebbi szakitáskor. Ekkor elhatároztam, hogy ha órákon át térden kúszik is előttem akkor sem fogom soha többé visszafogadni.
Azóta már boldogan élek a férjemmel, aki nem ő. Szóval szerintem jobban jársz, ha túllépsz rajta.
5/7 anonim válasza:
Nem lábtörlőnek születtél,hanem embernek.Méltósággal el kell viselni,és tiszteletben kell tartani a másik ember döntését,nem kell utána futni,és keresni kell mást.Ennyire buta és naiv ne legyél!
6/7 anonim válasza:
Hagyd a fenébe!!!Nem érdemel meg Téged!!
7/7 anonim válasza:
Ezt éred el, ha zaklatod. Ezt az energiát inkább a továbblépésre fordítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!