Szerelmét gyerekének tekinti, a gyerekét pedig a "szerelmének"?
Igazad van. Mondd neki, hogy "Gyerekek??? Felnőtt nő vagyok."
A kiscsajjal való kapcsolatát nem tudom, hogyan építhetnéd lejjebb egy kicsit. Macerás, mert ritkán látja, ezért pedálozik nála.
A gyereke az a gyereke, teljesen más kategória. Véleményem szerint, és ezt ne értsétek félre, a legnagyobb hülyét az emberből a gyereke tudja csinálni. Mert őérte bármire képes, ha kell ugat és egy lábon ugrál, vagy felvásárolja a fél boltot stb...
A jelek szerint próbáltad már vele megbeszélni. Ha így nem megy,akkor mondd neki azt,hogy akkor minden ilyen esetnél fogsz szólni neki,hogy ő is vegye észre. Pl zsebkendős sztorinál...állj, nem vagyok gyerek, nem kell vezetgetni, majd felveszem,ha észrevettem.
Talán 2-3 ilyen eset után észbe kap, ha pedig nem,akkor el kell gondolkodni azon,hogy érdemes-e ezt így folytatni,mert előbb utóbb komoly konfliktus forrás lesz/lehet.
Üdv!
Szerintem eltúlzod, és épp ezért valóban gyerekes vagy te is. Viszont Ő tőled már elvár valóban olyan dolgokat ami már igencsak érőben nőnek meg kellene tudnia tenni.
A kislánya még kicsi, nem akar keménykedni vele, sőt lehet lelkiismeretfurdalása is van, hogy nincsenek együtt, és az idő alatt míg együtt vannak, vagytok, jósággal pótolni akar mindent. Persze lehet előbb utóbb ez nem lesz jó neki, ha rászáll a kislány, de az az ő baja lesz. Te nem féltékenykedj a lányára, hanem viselkedj érett nőként, akkor nem fog ő sem mást éreztetni veled.
Lehet magad korúval jobban kijönnél, főleg akinek nincs még gyereke.
"Megállunk egy benzinkútnál tankolni, párom bemegy fizetni, majd kijön egy szivecske formájú piros csomagolású kis csokival, hogy ezt vette a Panninak."
Meg jo hogy Neked nem vett!
Neki csak egy nevelheto, vagy legalabbis O igy akarja, fiatal lany vagy, akit meg fel tud jhasznalni az agyban is.
Lanya tudatara adja, hogy Te nem sokat szamitasz mint no.
Lanyanak nagyon kedveskedik, mert lelkifurdalasa van, hogy nem neveli O is, hogy kulon vannak az anyatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!