Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam el újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam el újra barátnőm szerelmét?

Figyelt kérdés
lassan 5 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, én teljesen belézúgtam de ő valamiért 1 hete azt mondta , hogy rájött ilyen hullám, és nemtudja eldönteni ,hogy ő most szeret e vagy nem vagy szerelmes e vagy nem mert ilyen hülye érzései vannak. Az a baj 1 hete voltunk bulizni és a barátnőjének ahogy én észrvettem nem volt szimpatikus a kapcsolatunk és ő beszélte tele hülyeséggel a fejét szerintem és tuti azért csinálja ezt.. de érzem ,hogy szeret meg minden de szerintetek hogy hódítsam vissza a szerelmét hogy újra biztos kapcsolatban legyek vele? előre is köszönöm a válaszokat 18f
2009. jún. 21. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tom miylen viszonyban vagytok, de ha sokat csüngsz a rajta akkor lehet már azért unja.
2009. jún. 21. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:

fúúúú ismerős szituáció...na ilyenkor tud elkapni az ideg...mikor jön egy "barátnő" és elb@sz mindent...nade hagyjuk...

nálam a 6. hónap után jött el ugyanez a szituáció és utána csak rosszabbodott a helyzet a barátők miatt...beszélj a csajoddal mondd meg neki hogy szereted vigyél neki virágot kedveskedj hódítsd meg újra...lehet hogy hülyeségnek hangzik de muszály lesz tenned valamit mer az ilyen belepofázós barátmők nagyon nagy bajba tudnak keverni és ez a kapcsolatodba kerülhet

2009. jún. 21. 23:56
 3/5 A kérdező kommentje:
hát nemtudom az igaz ,hogy elég sokat szoktunk együtt lenni de ő is igényeli nem csak én :S szóval nem hiszem ,hogy az lenne baj
2009. jún. 22. 02:47
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben elfogok beszélgetni vele és köszi a választ.:) hát igen én is úgy vettem észre hogy nagyon hülyeségeket tudnak csinálni ezek a barátnők szóval valamit tényleg muszáj lesz tennem mielött már túl késő lesz..:(
2009. jún. 22. 02:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérj egy találkozót, és ülj le vele beszélni ahol nem zavar senki. Őszintén mondd meg, hogy szereted, és szeretnéd tudni, hogy mit csináltál rosszul. Kérdezd meg hogy mivel bántottad meg. Ha azt mondja hogy semmivel, ez még nem jelenti azt hogy tényleg semmivel :) Kérdezd meg, hogy mire jutottak a barátnőjével, hogy mit mondott neki rólad, vagy miért nem vagy neki szimpatikus. Ha nem leszel ideges, és türelmesen vársz, előbb utóbb kiböki, hogy mi baja van. Elképzelhető, hogy csináltál valami, amire nem is emlékszel, vagy ők félreértettek valamit... De meg kell kérdezni, mert máshogy nem megy.

30/N

2009. jún. 22. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!