Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerelmet vallott nekem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és mindig is a fiúkat szerettem.De most nemrég az egyik legjobb barátnőm szerelmet vallott nekem.Jó vele lenni meg minden, jó is lenne kipróbálni, hogy milyen egy lánnyal járni, de kicsit azért taszít ez az egész...Mit mondjak neki?2009. nov. 2. 14:49
1/16 anonim válasza:
azt h te a fíúkat szereted, és nemakarsz nővel kapcsolatot. mond meg neki egyéáretelműen, nehogyí belevigyen a saját életébe. közben mondhatsz neki szépeket is, h szereted de csak mint barátnőt, és jófej, m,eg jó vele lenni, de sajnos te nem vonzdsz a nőkhöz.
2/16 anonim válasza:
ha "jó is lenne kipróbálni", akkor mi a gond?
próbáld ki
legfeljebb tisztázzátok, hogy ez még nem biztos a részedről
3/16 anonim válasza:
Vegyél neki gyémánt gyűrűt és fogadj örök szerelmet!
4/16 anonim válasza:
különben vsz. hogy ő is még csak próbálkozik, és benned, mint a barátnőjében megbízik
5/16 anonim válasza:
Ha taszít ne legyél benne mert csak elméletben vagy kiváncsi, gyakorlatban nem. Attól még hogy valaki szerelmet vall neked még muszály vele járni? Amugy meg öt is átvernéd? Nem is szereted őt csak ugy mint barát, ez olyan mintha ugyanezt tennéd egy fiuval, belemennél egy olyan kapcsolatba amit nem is akarsz mert nem érzel iránta semmit,csak kíváncsi vagy rá. Aztán te mondanád ki hogy szakítsatok, és ő lehet még jobban szeretne addigra ...nem gondolod hogy ez akár a barátságotok végét is jelentené?
6/16 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos, hogy a barátnője nem csak kipróbálni akarja, de a Kérdező sem. ilyenkor még nagyon sok minden dől el akár menet közben.
A "kicsit taszít" lehet, hogy csak a társadalmi elvárások miatt van benne.
7/16 anonim válasza:
Én azt mondanám a helyedben, hogy kíváncsi vagyok, de ettől még nem ígérek semmit. Ő döntene, hogy benne van-e.
8/16 anonim válasza:
azért ez a kíváncsiságnál több, ha jól értem
9/16 anonim válasza:
ha te is szereted őt, nyugodtan próbáld ki vele!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!