Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan hódítsam vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza a feleségem?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk ám én vissza szeretném szerezni a feleségem szerelmét. Jól kijövünk egymással csak ő úgy gondolja hogy testvérekként élünk eggyütt. Most azt mondja mindenképpen el akar válni, de én még mindíg szeretem, vissza akarom kapni. Van 2 gyerekünk is egy 10 és egy 4 éves.
2009. márc. 22. 01:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs harmadik a képben, csak nem mondta el neked, mert nem akart megbántani? Azért ahhoz elég nyomós ok kell, hogy valaki 2 gyerekkel egy látszólag jó kapcsolatból kiszálljon...főleg, ha nő. Ha x évet leélt melletted, nem hiszem, hogy olyan köztetek a kötelék, hogy a szerelem egyik pillanatról a másikra elmúlna. Mindennek oka van és azt kellene megtudnod, hogy mi azt kijavítani, ha lehetséges. Én csak arra tudok következtetni abból, ha vki azt mondja, hogy testvérekként élnek együtt, hogy nem jó/elég a szex vagy már van valaki más a képben.
2009. márc. 22. 06:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek az elöttem szólóval.

A feleséged nö, ha eddig nem voltkicsapongó akkor itt mélyebb a probléma.

Egy nö egy konroftos házaságbol, ahol már vannak gyerekek ennyi év után csak úgy nem ép ki, mert már nem szeret stb.. Ezt fiatalon mondtuk amikor még bátran kiléphettünk egy kapcsolatból, amikor még vártuk a nagy öt stb.. De mikor 2 gyerek és gondolom már túl van 20-as évein is nem ugrik ki sulyos ok nélkül a házaságból.

2009. márc. 22. 07:55
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Az elözö vagyok, csak enterre elküldte ez a kaka gép.

Szóval ami súlyos ok lehet egy harmadik felbukkanása. De meddigre arra a döntésre kerül hogy téged elhagy addigra már annyi jó érvet hoz fel, hogy igazábol esélyed sincs.

Aztán jó ok lehet hogy veled nincs megelégedve, többet iszol a kelleténél (amit te lehet észre sem veszel, de neki a 1-3 sör naponta már sok) vagy aggresszív vagy vele, vagy egyszerüen semmibe veszed, stb...

Amikor egy nö egy házaságban mást talál, akkor jön csak rá igazán hogy a férjének milyen negatívjai vannak. Az újtól olyan dolgokat kap meg amit töled soha, vagy már régóta nem. Ilyenkor ha már erre a döntésre jutott, már akkor sem menne vissza hozzád ha az újjal nem jön össze, akkor is inkább egyedül marad. A baj hogy az évek során gyülik ez az emberben és elég egy kis flört egy másikkal és rájövünk nekünk ennél több kell az élettöl.

Nekem jött egy másik férfi az életembe. Akkor döbbentem rá, hogy a férjem egyszer sem mondta azt hogy VÀÒÒÒ de jól nézel ki, még akkor sem mikor kirittyentettem maga, és a haverjai fütyürésztek utánam. Aztán arra is rájöttem, hogy én hiába spórolok, tervezem az életemet, a férjem úgy költekezik , és annyira nem akar többet az élettöl. Az új pasimnak mindene meg volt, mindig is az a cél lebegett a szeme elött hogy építse az életét. A férjemben semmi kitartás nem volt. Stb... Ezzel együttéltem, mert amúgy jó ember volt, igazábol csak a lelkem mélyén nyomott, de mikor az új férfi elkezdett becserkészni egyre jobban azt éreztem én nem szeretnék ebben a házaságban megöregedni, szinte semmi nincs a házaságunkban. Aztán azt gondoltam hogy most már akkor is otthagynám ha az új férfival nem müködne a kapcsolat. ès így is tettem. Nem bántam meg, igaz az új párommal azóta boldogan élünk, de soha nem mennék vissza az exférjemhez már.

2009. márc. 22. 08:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok: szerintem az utánam szóló nagyon jól leírta neked a tipikus példáját annak, hogy egy házasságban egy nőt mi motiválhat a válásra: egy házasság ki tud üresedni attól, hogy ha azt látta a feleséged, hogy ő valamit nagyon el akar érni, de te nem. Egyre jobban észrevette a hibáidat, amiket te lehet, hogy nem. Én minden esetre csak akkor szállnék ki a házasságomból, ha 1. a férjemről kiderülne, hogy megcsal(t), mással flörtöl folyton, 2. nagyon megváltozik, olyan szinten eltunyul és elrosszul, hogy az életminőségünk nem felfelé ívelne, hanem folyton mélyrepülésben lenne (pl. nem akarna dolgozni és 10 évig otthon ülne, elkezdene inni, játékgépezni, drogozni, folyton olyanra költené a pénzt, amit én feleslegesnek tartok, elhanyagolna engem és a gyerekeket stb.).

Akkor jön új ember a képbe, ha nem elégedett már valaki a régivel. Tehát itt nem a harmadik fél a fő bűnös, hisz a házasság már tönkre van menve. Ahhoz nagyon nagy hibának kell lenni a másikban, hogy 2 gyerek mellett valaki egy bizonytalan kapcsolatért egy biztosat feladjon. Nem megbántani akarlak, csak felnyitni a szemed, hogy mi, nők ált. hogy gondolkodunk erről és talán így rájössz, hogy nálatok mi a gond. Én a szexre tippelnék, van olyan nő, akinek ez nagyon nagyon fontos. Akkor tudod csak visszakapni őt, ha ő nyitott erre és te megváltozol, mert ahogy most vagy, nem kellesz neki.

2009. márc. 22. 08:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok A szexel gondok voltak az igaz de nem csak velem, ő minden este hamarabb elaludt mint a gyerekek.

Szerintem egy nő ha szeretkezni akar akkor a pasi akármit csinálhat abból szex lessz. De ha a nő nem akarja akkor én csinálhatok bármit akkor is hoppon maradok.

És ha nem tetszik neki valami miért nem mondja meg hogy ezen változtathassak. Nem iszom, nem dohányzom, nem járok el itthonról haverozni, amikor kell segítek a házimunkában is.

Igen egy másik pasi van a dologban, ismerem is de nem jobb nálam, legfeljebb többet keres mint én.

2009. márc. 22. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Bocs, de most megszólalt bennem a kisördög: "amikor kell, segítek a házimunkában". Illetve írod, hogy hamarabb elalszik, mint a gyerekek. Nem lehet, hogy azt érzi, hogy hullára dolgozza magát otthon és a gyerekek körül, te pedig csak kérésre "segítesz"? A házimunkából neked is ki kellene venned a részed. És a gyerekek is részt tudnak már venni benne. El tudom képzelni, hogy ez lehet az egyik oka. Fáradt az egész napi rohangálástól, és akkor naná, hogy nincs kedve szexre. Mi lenne, ha csak úgy magadtól végeznéd el a házimunka felét? A gyerekekkel ki tölt több időt?
2009. márc. 22. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha tudod, hogy egy másik pasi van a dologban, akkor nincs értelme visszahódítani, nem? Én nő vagyok és ezért nem tudok úgy gondolkodni, mint te, de én nem akarnék egy olyan férfival lenni, aki nem akar engem és másra gondol. Ha a feleséged menni akar, ne tartsd vissza, mert csak magadnak okozol gondot. Ha már valaki kikacsingat egy házasságból, az később is ki fog. Ha nem emiatt a férfi miatt, akkor majd másik miatt, mert nem ő az ok, hanem ti ketten: az hogy neki már nem jó úgy, ahogy vagytok...te jobbat érdemelsz annál, hogy egy szerelmi háromszögben legyél. Az viszont relatív, hogy ki jobb kinél. A feleséged azt az illetőt másként látja, mint te. Nem helyeslem az ilyen dolgokat, de hát mit tudsz tenni? Én a helyedben válnék, nem pedig visszahódítani akarnám, mikor egyértelmű, hogy nem szeret már téged. Ha egy pár nem beszél meg mindent, akkor nem tudhatod, hogy a másik mit nehezményez. Ezért van sok válás. Elbeszélnek egymást mellett évekig, betelik a pohár, aztán borul a bili, mikor kívülről minden olyan szépnek tűnt. A feleséged nem volt veled őszinte vagy te nem voltál őszinte magaddal.
2009. márc. 22. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Kedves hölgyeim.Érdekes válaszokat írtok mint indokot.Érdekes h a nők legtöbb esetben csak a férfiakban látják meg a hibát,magukban nem.Az én nőm azért ment el mert szerinte elégedetlen vok nem jó semmi nekem.Pl:mikor azt mondtam h vegyünk a 10 éves autónk helyett 1 újat az elégedetlenségnek minősült.Volt 1 házunk öreg ház de szépen felújitva,mondtam ha lesz 1 kis pénzünk építsünk 1 szép újat ez sem tetszett.Ez meg a tipikus sablon"sosem mondtad h szép vagyok"de én tehettem bármit annyi nem csúszott ki a száján h köszi h kedves vagy hozzám.Az volt a válasz ez így természetes.Ő is elment de már visszajött volna,mert rájött h a nyáladzás h de szép vagy de szeretlek nem elég a tartós kapcsolathoz.A kérdező szegény tehet bármit a nő már döntött lépni fog.Persze a szerelem tart x ideig és utána ott is előjönnek a hibák.
2009. márc. 22. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszadó! Azért nem kellene ekkora általánosítást levonni a nőkkel vagy akár a férfiakkal kapcsolatban. Amit írtunk, az akár férfire, akár nőre vonatkozhat. Én ismerek elhagyott nőt és férfit is egyaránt és mindkét esetben ugyanezek a fő okok. Egyébként én sosem hagynám el a férjemet, tehát ne gondold, hogy minden nő olyan, mint a te párod volt. Ha kivetíted a negatív érzelmeidet másokra, akik nem tehetnek a te sérelmeidről, sosem leszel igazán boldog.
2009. márc. 22. 14:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Soha ne mond hogy soha!!!

Az én párom is ezzel jött mindíg, hogy soha nem tudna megcsalni, meg hogy el sem tudja képzelni az életét nélkülem aztán 2 hónap mulva sírva mondta hogy megcsalt. Semmi bocsi vagy ne haragudj, így jött össze, csak el akar válni.

2009. márc. 22. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!