Hogyan hódítsam vissza 1 nap alatt?
Figyelt kérdés
2 év után szakitott velem a pasim de lesz még egy utolsó közös éjszakánk.. Szeretném visszakapni mert nagyon szeretem. Adjatok tanácsokat légyszi amik hasznosak is.2010. okt. 21. 16:12
21/38 A kérdező kommentje:
AZ MÁS.. Én ezzel a pezsgős dologgal csak azt szeretném h legyen egy utolsó szép éjszakánk meg hátha meg is gondolja magát így beszélgetés közben..
2010. okt. 21. 16:40
22/38 anonim válasza:
Attól nem fog beléd szeretni újra, hogy jól sz*psz vagy irtó jót k*féltek. Vagy ha akar is majd tőleg még valamit, az nem lesz hosszú távú és nem lesznek benne érzelmek. Ez a vonat már elment, jó lenne nem futni utána, mert nagyon megalázod magad ezzel.
23/38 anonim válasza:
De nem fogja magat meggondolni, ertsd meg.A pasik kulonben sem olyanok, mint a nok, az ilyen pezsgos vacsorak nincsenek rajuk kulonosebb hatassal, nem fog tole elolvadni.Egy jo felvezetes lesz neki a szexhez, amivel szinten nem fogod tudni magadhoz lancolni.Nekem volt pasim jutott eszembe errol, o csinalta ezt, hogy nem volt kepes megerteni, hogy mar vege, nem kell, nem szeretem.Ez a megvaltozosdi is egy olyan dolog, hogyha egy ember nem szereti a masikat, nem erdekli az se, hogy megvaltozik-e vagy sem.Szerintem is inkabb mondd le ezt az estet, bar ugysem fogod, de figyeld meg, hogy semmi nem fog valtozni.
24/38 anonim válasza:
Hoppá, mi ez az utolsó válasz? :D
25/38 anonim válasza:
Nagyon kérlek,hogy holnapután írd meg,hogy mi lett a történet vége.Légyszíves!A kérdéseid alapján látszik,hogy nagyon küzdesz,kíváncsi vagyok a végére...
26/38 A kérdező kommentje:
Rendben,megírom.. Igen,nagyon küzdök de mondta,h ne is erre menjen ki a játék, h igy akarom visszahódítani mert felesleges.. :( De hátha egy pezsgős mindent elsöprü éjszaka után meggondolja magát:((
2010. okt. 22. 10:38
27/38 A kérdező kommentje:
"De mondtam, h ne erre menjen ki a játék,h igy akarsz visszaszerezni mert nincs értelme.." ezt irta pontosabban :(
2010. okt. 22. 10:39
28/38 anonim válasza:
Talán probálkozz forditott pszihologiával ... vágj unott arcot, csevegj a barátnőddel kacarászva telefonon, érezd jól magad ugy hogy észre sem veszed hogy ott van... a bájcsevej egy ilyem benyögés után ugyse fog beválni.
Mondjuk én nem égetném magam az tuti ...
29/38 anonim válasza:
Szerintem NE MENJ EL!!!!!tuti bukas!!!Ilyet ir neked, es meg ezutan is hajlando vagy lefekudni vele?Ennyire nem szabad megalazni magad, barmennyire szereted.Arrol nem beszelve, hogy semmi ertelme, mert o nem szeret teged, csak meg akar dugni utoljara.Ez kell neked?Hogy utana rajtad rohogjon???
30/38 anonim válasza:
A bunkó válaszokat talán mellőzni kéne, nem erre kíváncsi! Mint írtam, nem túl jó ötlet ez az utolsó éjszaka. De ha ezt akarod, akkor viselkedj úgy, mintha nem érdekelne már. És ha vége a sex-nek, akkor nyiss ajtót, hogy távozzon. Érezze Ő úgy, hogy ki lett dobva! Micsoda fordulat lenne, nézne ki a fejéből. És lehet hogy vissza akarna jönni.. Majd írd meg hogy mi lett a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!