Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza?
Kiszeretett belőlem, de vissza szeretném kapni.
Jelenleg ott tartunk hogy tartani fogjuk a kapcsolatot, sőt találkozgatunk is.
Újra randizni kezdünk, és mint egy kezdő kapcsolatnál, ennél sem tudjuk majd hogyan is alakulnak a dolgok.
Így mindketten megkaphatjuk amit szerettünk volna, ő a szabadságát én az esélyemet.
De mit tegyek?
Hogyan szerezzem vissza?
22L
a szakítás 1hete történt
azt mondta már nem szerelmes belém
de én úgy vélem hogy csak az életünket körülvevő káosz ami miatt idáig fajultak a dolgok
de attól is félek egy kicsit, hogy nem lenne e korai még a találkozás
lehet hogy így tényleg csak barátot csinálok belőle
Ha nem szeret, akkor a fejed tetejére is állhatsz, nem fogsz tudni ezen változtatni. Legalábbis ez az én véleményem. Éltem át hasonlót, rossz és nem kicsit magabiztosság-romboló esemény, de nem tudsz mit tenni ellene.
Annak meg szintén nincs értelme, hogy "rákényszerítsd", hogy veled legyen. Ha a káosz miatt nem képes kitartani melletted, később sem fog, pedig lesz még bőven kaotikus időszakod, ahogy neki is, és mindenkinek.
Én azt javaslom, hogy hagyd, és keress olyat, aki a nehéz időszakok alatt is kitart melletted.
Szerintem ezzel csak elnyújtod a szenvedést.
Inkább lépj le és kezdj neki sebeid nyalogatásának. Ez a vonat már elment.
Most ürességet érzel ezért vágysz vissza hozzá.
Kezdj ki bátran valaki mással, akár csak futó dolog lehet.
Két dolog ki fog jönni belőle:
- Te visszaszerzed önbizalmad és reálisabban nézed a volt kapcsolatod,
- Ha felébred benne a elvesztésed kapcsán valami is, akkor később lehet közötök egymáshoz.
(Megjegyzem ezt ne várd azonnal iszonyú büszkék tudunk lenni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!