Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza?

Figyelt kérdés
Barátnommel kishíjján 2 hónapja jártunk amikor eldontotte, hogy szakítani akar velem mert már nem szeret. Egyik haverom azt mondta, ennyi ido alatt még meg sem szerethetett rendesen, de ezt nem hiszem. Én tiszta szívbol szeretem, es bármit képes vagyok megtenni azért, hogy visszaszerezzem ot.
2011. júl. 18. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam-vagyok... Dárius minden kincsét odaadnám, ha újra együtt lehetnék a volt barátnőmmel, pedig ő szakított velem...
2011. júl. 18. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Villants be neki két jegyet egy Karib tengeri hajóútra.

Kb ennyi.Veled fog menni hidd el.

Ha csóringer tini vagy,akkor buktad.

2011. júl. 18. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor úgy félek, hogy az egyikőtök pont az én barátom volt... A sztori egyezik... Viszont én még szeretem, attól függetlenül mit mondtam... :S
2011. júl. 19. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor biztos nem én vagyok az, mert én írtam a volt csajomnak, hogy találkozzunk, de válaszra se méltatott... (első)
2011. júl. 19. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!