Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza a szerelmemet?

Figyelt kérdés
Kérek tanácsot, mert párszor már szakítottunk deh mindig visszatalált hozzám a barátom. Most viszont megint nem akar velem lenni,de én őrülten szeretem őt. Kérlek ne írjatok nekem olyat h felejtsem el, meg a felmelegített káposzta meg stb. Tanácsokat kérek, hogy mit csináljak?
2011. szept. 1. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
felmelegített káposzta
2011. szept. 1. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez jó volt:D felmelegített káposzta XD
2011. szept. 1. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha tanácsot kérsz akkor először azt kellene megtudnunk hogy miért szakított veled a pasid? Ez sok mindent elárul akkor tudok tanácsot adni.
2011. szept. 1. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, ez felmelegített káposzta!
2011. szept. 1. 20:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Már sokszor szakítottunk kis hülyeségek miatt. Most például megint azt érzi, hogy nem szeret vagy én pontosan nemtudom. Nem nagyon tudok belőle kiszedni bármit is. De mindig eddig visszajött. Nemtudok nélküle meglenni. Ezeket a felmelegített káposztákat nemtudom elfogadni, mert nem megy. Február óta tart ez. Azóta szakítottunk először. Kérlek segítsetek! Mert beleőrülök. Mindig azt mondja, hogy végleg, de eddig mindig visszajött.
2011. szept. 3. 06:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy összezavarodott egy kicsit, és időre van szüksége. Ha szeret, átgondolja, és magától visszamegy hozzád. Légy türelemmel! Ha mégsem, akkor sem szabad feladni. Engem anno mindig azzal nyugtattak a "nagyok", hogy a világon valahol él egy férfi, akit neked rendelt párodul a sors. Lehet, hogy neked nem őt rendelték!
2011. szept. 26. 08:47
 7/11 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2011. szept. 26. 09:34
 8/11 A kérdező kommentje:
ő 21 én 19.
2011. szept. 26. 09:34
 9/11 anonim ***** válasza:

ha éppen va egy másik dugnivaló lyuk, akkor szakít veled.. időközben jókat kefél másokkal, majd amikor kiélte magát rajtuk, akkor eszébe jut, hogy amúgy téged meg szeret is.

Ekkor visszajön hozzád, s egy idő után megint vágyik másik ízű fagyira is....

azt meg döntsd el te, hogy neked jó-e így....

2011. szept. 26. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
basszus... ha már nem szeret és nem akar veled lenni akkor hagyd a fenébe.... te se szeretnél úgy vele lenni hogy nem viszonozza a szeretetet stb...
2011. szept. 26. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!