Hogyan hóditsam vissza a vőlegényem?
Hát egy kapcsolatban pedig a bizalom a minimum. Azért nem bízol benne, mert magadban sem bízol, önbizalomhiányod és önértékelési zavaraid vannak.
Egy embert nem lehet birtokolni, megtartani, visszahódítani... ő döntehet úgy, hogy melletted marad, a hűség döntés kérdése. Hiába kapálózól, ha meg akar csalni, megcsal, ha el akar hagyni, elhagy. Ha veled akar maradni, veled marad. Ennek kell tudatában lenni.
Dolgozz az önbizalmadon, ha látja, hogy változol és jól érzed magad a bőrödben, talán újra beléd szeret. Mást nem igazán tehetsz, mert csak rontasz a helyzeten.
Mindenféle női praktika meg csábítás felesleges és eredménytelen lesz, mert pontosan át fog látni a szitán, és az ilyen esetben a manipuláció baromi idegesítő tud lenni.
Énis szoktam hisztizni néha, ha pl a vőlegényemmel nem értek egyet,vagy valami nem tetszik,de szerintem ha szeret akkor elfogad olyannak amilyen vagy...
ha nem akkor szerintem gondolkozz el hogy tényleg ő-e a megfelelő számodra...Én ezt gondolom...
Nem mindig a csajoknak kell változnia!Sőt szerintem ha szexy ruciba jelensz meg előtte vagy új dolgokat mutatsz neki,amit még nem csináltatok akkor szerintem az is hatásos lehet elvégre a pasik a farkukkal gondolkoznak...:P
vagy gondoljátok végig milyen volt amikor összejöttetek...miket csináltatok akkor stb..elevenítsétek fel milyen romantikus és szenvedélyes volt a kapcsolatotok akkor...csinálj neki vacsorát,pezsgő ,zene stb..táncoljatok ,vagy mozduljatok ki
szerintem ez is jó lenne...
Ha látja hogy igyekszel akkor csak észbe kap!
Önmagadban bízz- mert van egy olyan mondás, hogy "mindenki magából indul ki"
Szeresd Önmagad- amennyit Te gondolsz saját magadról, annál többet ne várj mástól sem!
Aki pedig már nem szeret- az nem fog "visszaszeretni"- bármilyen boszorkánysággal hódítanád is vissza- legalábbis én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!