Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsam vissza a páromat?

Nigra kérdése:

Hogyan hódítsam vissza a páromat?

Figyelt kérdés
sajnos sokszor megigértem, hogy másképp fogok viselkedni de nem úgy lett. Mint most kiderült, nem azért nem, mert nem akartam, hanem mert depressziós pszihózisom van. azt mondta az orvos, ha szedem a gyógyszert (ami a tüneteket megszünteti) és járok a kezelésre (ami meggyógyit) akkor nagyon hamar meggyógyulhatok. De ez sajnos csak az ő segítségével megy, mivel van egy 6hónapos kislányunk. Mondjátok meg mivel győzzem, meg, hogy folytassuk mert ezúttal midnen más lesz. Próbáltam neki így elmagyarázni, hogy ez egy betegség sajnos, de nem használt! SEGÍTSETEK!
2010. jún. 12. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdd el a kezelést nélküle is, lássa a változást. Ne könyörögj tovább. Mást nem tehetsz. Ha az orvos szerint nagyon gyorsan meggyógyulsz, akkor nagyonhamar látni fogja a változást. Hajrá!
2010. jún. 12. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,ne keseredj el,ösztönözzön az,hogyha minél hamarabb meggyógyulsz,akkor látja majd a változást ha esetleg nélküle is kell elkezdened a terápiát.Mondjuk azért megérthetné...esetleg kísérjen el az 1.kezelésre és talán másképp látja majd.
2010. jún. 12. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Te vagy az anyuka,igaz?!
2010. jún. 12. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
igen
2010. jún. 12. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!