Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam vissza a feleségemet?
Üdv
6 hónapja váltam el a feleségemtől... mert, anno sokat veszekedtünk és besokkoltam tőle. Lényeg, hogy egyik délután nagyon fáradtan haza mentem... picit ideges is voltam, mert nem ment jól a munka. Feleségem csak nyomta a szöveget, én meg kettőt bebokszoltam neki. Nem akartam, csak megpofozni... de, sajnos így sikerült. Elváltunk sajnos. De én még szeretem. Hogy hódítsam vissza? Beszéljek a fejével? Most jelenleg van egy alakulóban lévő pérkapcsolata... de, sajnos a palival is összetűzésbe keveredtem és majdnem összeverekedtünk. Szóval, nem rózsás a helyzetem... mit tehetnék?
36/f
Szerintem hagyd, talán az alakuló párkapcsolatában van esélye a boldogságra! Mert melletted nem sok jó vár rá!
Nem akartál bebokszolni neki, CSAK megpofozni, mert rossz napod volt! Csodálod, hogy elhagyott? Volt esze, hogy megtette, és nem hagyta magát tovább alázni.
Elozo: nem egyet, hanem egybol kettot bokszolt be a felesegenek, ami tenyleg nem semmi!
Szerintem semmi eselyed nincs a boldogsagra, amig nem valtoztatsz a mentalitasodon. Par sort irtal, de ebbol is latszik, hogy milyen agressziv ember vagy. Van olyan terapia, amivel az ilyesmit kezelik (anger management). En a helyedben eloszor rendbe hoznam magamat es utana probalnam meg visszahoditani, mert nem veletlenul valt el toled es mivel te meg mindig ugyanolyan vagy (ez siman kitunik abbol, amit arrol irtal, hogy majdnem osszeverekedtel a masik ferfival), ugysem lenne hosszu eletu ez a kapcsolat. Ennyi evesen probalj mar meg megtanulni uralkodni magadon. Felnott ember vagy, ne mentegesd magad, hogy nem rozsas a helyzeted...ezt nem mas okozta neked. Erdekes, a sajat helyzetedrol irsz vegig, a feleseged erzeseirol egy betu nincs.
nagyon fontos lenne, hogy egy nő tudjon hallgatni és figyelni a párjára -ha csend kell és pihenés, segítenie kell
hibázott, hogy nem tette, és Te hibásan feleltél
sok veszekedés így alakul
folytatom.
próbáld meg:
"szeretnék bocsánatot kérni és kapni Tőled
beszéljük meg,kérlek
Szeretlek."
Bebokszoltál neki??? :O Kemény...
Hagyd, ez a hajó már elúszott.
De mégis hogy jössz te ahhoz, hogy a leendő pasijával vitába keveredj? Szánalmas alak lehetsz. Biztos a pokolba kívánnak, úgyhogy tényleg hagyd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!