Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy hódítsam vissza a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsam vissza a feleségemet?

Figyelt kérdés

Üdv

6 hónapja váltam el a feleségemtől... mert, anno sokat veszekedtünk és besokkoltam tőle. Lényeg, hogy egyik délután nagyon fáradtan haza mentem... picit ideges is voltam, mert nem ment jól a munka. Feleségem csak nyomta a szöveget, én meg kettőt bebokszoltam neki. Nem akartam, csak megpofozni... de, sajnos így sikerült. Elváltunk sajnos. De én még szeretem. Hogy hódítsam vissza? Beszéljek a fejével? Most jelenleg van egy alakulóban lévő pérkapcsolata... de, sajnos a palival is összetűzésbe keveredtem és majdnem összeverekedtünk. Szóval, nem rózsás a helyzetem... mit tehetnék?

36/f

2011. ápr. 13. 05:42
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem hagyd, talán az alakuló párkapcsolatában van esélye a boldogságra! Mert melletted nem sok jó vár rá!

Nem akartál bebokszolni neki, CSAK megpofozni, mert rossz napod volt! Csodálod, hogy elhagyott? Volt esze, hogy megtette, és nem hagyta magát tovább alázni.

2011. ápr. 13. 05:54
 2/53 anonim ***** válasza:
94%
Csak, mert sz@r napod volt bebokszoltál neki egyet? Ez nem kifogás! Hagyd békén, nagyobb eséllyel lesz boldog most, mint veled volt! Én nem mennék vissza ahhoz a "férfihez", aki egyszer is kezelt emelt rám. Jobb lesz, ha belenyugodsz.
2011. ápr. 13. 06:04
 3/53 anonim ***** válasza:
92%

Elozo: nem egyet, hanem egybol kettot bokszolt be a felesegenek, ami tenyleg nem semmi!

Szerintem semmi eselyed nincs a boldogsagra, amig nem valtoztatsz a mentalitasodon. Par sort irtal, de ebbol is latszik, hogy milyen agressziv ember vagy. Van olyan terapia, amivel az ilyesmit kezelik (anger management). En a helyedben eloszor rendbe hoznam magamat es utana probalnam meg visszahoditani, mert nem veletlenul valt el toled es mivel te meg mindig ugyanolyan vagy (ez siman kitunik abbol, amit arrol irtal, hogy majdnem osszeverekedtel a masik ferfival), ugysem lenne hosszu eletu ez a kapcsolat. Ennyi evesen probalj mar meg megtanulni uralkodni magadon. Felnott ember vagy, ne mentegesd magad, hogy nem rozsas a helyzeted...ezt nem mas okozta neked. Erdekes, a sajat helyzetedrol irsz vegig, a feleseged erzeseirol egy betu nincs.

2011. ápr. 13. 06:31
 4/53 anonim ***** válasza:
23%

nagyon fontos lenne, hogy egy nő tudjon hallgatni és figyelni a párjára -ha csend kell és pihenés, segítenie kell

hibázott, hogy nem tette, és Te hibásan feleltél

sok veszekedés így alakul

2011. ápr. 13. 07:11
 5/53 anonim ***** válasza:
27%

folytatom.

próbáld meg:

"szeretnék bocsánatot kérni és kapni Tőled

beszéljük meg,kérlek

Szeretlek."

2011. ápr. 13. 07:12
 6/53 A kérdező kommentje:
En mar lerendeztem ezt magamban. Nincs szuksegem orvosra. Megoldottam magam es tudom kezelni a dolgokat. Szamolok tizig... Stb. Megjavultam szerintem.
2011. ápr. 13. 07:12
 7/53 anonim ***** válasza:
92%
nem fogod visszahódítani soha az életben. méghogy véletlenül bebokszoltál neki?! szerinted ha "csak" pofon lett volna azt meg lehetne bocsátani?? hagyd békén őt is, meg a paliját is, elég baja volt már így is miattad. sőt jobb lenne ha az egész női nemet megkímélnéd magadtól a továbbiakban.
2011. ápr. 13. 07:19
 8/53 anonim ***** válasza:
98%

Bebokszoltál neki??? :O Kemény...

Hagyd, ez a hajó már elúszott.

De mégis hogy jössz te ahhoz, hogy a leendő pasijával vitába keveredj? Szánalmas alak lehetsz. Biztos a pokolba kívánnak, úgyhogy tényleg hagyd rá.

2011. ápr. 13. 07:26
 9/53 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
100%
Én is simán otthagytalak volna!
2011. ápr. 13. 07:26
 10/53 anonim ***** válasza:
100%
A valtozas nem zajlik le ilyen gyorsan. Ez max. ideiglenes nalad, amig vissza nem kapod, aztan a regi leszel es errol csak reszben tehetsz. Muszaj megvaltoznod, ha vissza akarod kapni. Hogy valtoztal volna meg, mikor a masik emberrel is osszebalheztal mar? Ha nem vagy a valtoztatasra kepes, akkor hagyd, hogy boldog legyen massal, hisz azt irtad, hogy szereted, igy azt akarod, hogy boldog legyen, nem? Te pedig csak akkor keres uj not, ha mar sikerult magadat kikezeltetned.
2011. ápr. 13. 07:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!