Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy hódítsam vissza a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsam vissza a feleségemet?

Figyelt kérdés

Üdv

6 hónapja váltam el a feleségemtől... mert, anno sokat veszekedtünk és besokkoltam tőle. Lényeg, hogy egyik délután nagyon fáradtan haza mentem... picit ideges is voltam, mert nem ment jól a munka. Feleségem csak nyomta a szöveget, én meg kettőt bebokszoltam neki. Nem akartam, csak megpofozni... de, sajnos így sikerült. Elváltunk sajnos. De én még szeretem. Hogy hódítsam vissza? Beszéljek a fejével? Most jelenleg van egy alakulóban lévő pérkapcsolata... de, sajnos a palival is összetűzésbe keveredtem és majdnem összeverekedtünk. Szóval, nem rózsás a helyzetem... mit tehetnék?

36/f

2011. ápr. 13. 05:42
1 2 3 4 5 6
 41/53 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
92%

"Egy nő köpködhet a férjére, bánthatja, idegesítheti, becsmérelheti, megalázhatja, de a férfi embernek ezt tűrnie kell, és hatalmas nyugalommal inkább távozzon mintsem, hogy üssön."

Nem, nem alázhatja meg a nő sem a férfit, neki sem kell mindent eltűrnie, de ha megtörténik, az ilyennek hátat kell fordítani és otthagyni.

Ja, és egy ütéssel mi oldódik meg? A nő nagy szerelmes pillantásokkal csodálóan nézi a pasit, hogy ó de férfias?

" Amikor nem mehettetek be az arénába, hogy végig nézzétek a gladiátor harcokat, lázongtatok, hogy egyenlőséget akartok, egyenlőséget kaptatok, most miért lázongtok mégis?"

Egyenlőség van? Oké, ha a férjem nem viszi le a szemetet akkor beverhetem az orrát? Csak mert sokadszorra sem érti meg...

Az egyenlőséget meg igencsak félreértitek. Ha te a haveroddal összeveszel, akkor bevágsz neki egyet? Utána kibékültök és békésen söröztök tovább? Ha nem, akkor miért várod el a nőktől, hogy egy verés után a pasival maradjanak?

2011. ápr. 14. 23:54
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

23:26

Nyugodt vagyok. Annak ellenére, hogy támogatsz egy feleségverőt. Nem igazán fér bele sem az értékrendembe, sem a fejembe, hogy azon túl, hogy neked ez elfogadható, miért kell még támogatni is. T e a kérdezőt véded, én meg a feleségét, akit megvert a védetted.

Valóban lezárt ügy, elváltak, épp ideje, hogy békén hagyja, hogy az exfelesége találhasson magának olyan férfit, aki TISZTELI! nem pedig üti.

Ebben nincs indulat, egyszerűen csak nem támogatom az erőszakos embereket.

2011. ápr. 15. 00:00
 43/53 anonim ***** válasza:

23:45

Én is szégyelleném magam a helyedben, de nem azért mert nő vagy, hanem mert buta.

Na, a kérdezőnek ilyen feleség kell, akin uralkodni lehet, és lapul, ha pedig nem, akkor megérti ha jól elverik.

Szomorú :(

2011. ápr. 15. 00:01
 44/53 anonim ***** válasza:
0%

23:45

"Egy nő köpködhet a férjére, bánthatja, idegesítheti, becsmérelheti, megalázhatja, de a férfi embernek ezt tűrnie kell, és hatalmas nyugalommal inkább távozzon mintsem, hogy üssön."

Latod, ezt probaltam mas szavakkal en is leirni, megis en vagyok a "beteg" es nekem jo, ha ver a ferjem stb. ilyeneket kapok vissza.

Legalabb te es en vagyunk olyan szinten, hogy nemcsak vakon az ilyen durva viselkedest eltürjük, mivel NÖ az illetö. Bizony Magyarorszagon problema ez a dolog, a magyar nök többsege a lelki terrort, manias veszekedest rendszeresen alkalmazza a ferje ellen. Nem csoda, hogy egy idö utan a legnyugodtabb ferj is besokall!

Szamomra is csunya, ha egy nö indulatos es agressziv, es föleg ha ez mar alaptulajdonsaga lett. Az itt iro nöparti nök eszre sem veszik, hogy milyen durvak, amiket irnak?

Szegeny ferj, aki megbanta a viselkedeset es szeretetböl a volt feleseget visszavarja! Ha az ö felesege is ilyen harpia tipus, nincs ertelme remenykednie.

Pedig a ferj megbanta a tettet es vezekelni kesz erte, miert kell ezert hatba szurni? Adjuk meg a kegyelemdöfest neki???

Kedves kerdezö, ezek utan azt mondom, keress egy nyugodt, kedves nöt, akiben nincsenek durva indulatok, vele uj eletet kezdhetsz.

2011. ápr. 15. 08:32
 45/53 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
60%

"Bizony Magyarorszagon problema ez a dolog, a magyar nök többsege a lelki terrort, manias veszekedest rendszeresen alkalmazza a ferje ellen."

Ez hülyeség. Persze van néhány hisztis lüke liba, de ez a lelki terror amiben a gonosz nők tartják az ártatlan, tiszta lelkű férfiakat egy baromság.

Sőt inkább azt látom, hogy mindenért a nőket szapulják: foglalkozzon a gyerekkel - ne legyen karrierista hogy hamar visszamegy dolgozni, de ne is maradjon otthon sokáig mert akkor élősködő, dolgozzon mert járuljon hozzá a családi kasszához, de a női (háztartási) munkákat ő végezze, főzzön, adjon magára - de ne költsön pénzt fodrászra, kozmetikusra....

A környezetemben sok családi vita abból származik, hogy a nő ugyanúgy ledolgozza a napi munkaidőt, rohan, utána intézi a családi ügyeket: csekkbefizetés, gyereknek legyen cipője, tele legyen a hűtő, majd leckét ellenőriz, átveszi az anyagot amit nem ért a gyerek, vasal, takarít, közben apuci meg hazamegy, ledobja magát a kanapéra, mert ő "fáradt". A nő meg csak annyit kér, hogy pl. a koszos ruháját dobja már be a szennyestartóba vagy hasonlóak. Aztán a fáradt, kifacsart nő meg egyszer besokall, aztán persze ő a hisztérika, aki piszkálja a férjét.

Nézd meg a női lapok tanácsait:így legyél szexi a pasidnak, így tedd boldoggá, stb. A kedvencem, amikor a szülésre készülő anyukáknak szóló listán ott a kórházi csomag listáján: szendvics apukának, mert ha elhúzódik a vajúdás, akkor nehogy rosszul legyen az éhségtől.

Talán van a férfiaknak szóló lapokban tanács, hogy a szülés után hogy figyelj az asszonkára? Nincs, csak megy a hiszti, hogy a hulla fáradt anyuci nem teszi eléjük a vacsorát, nem lejt szexis csábtáncot és különben miért nem lehet a gyerek előtti "haverok, fanta, buli" életet élni..

2011. ápr. 15. 09:27
 46/53 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
75%

"Szegeny ferj, aki megbanta a viselkedeset es szeretetböl a volt feleseget visszavarja! Ha az ö felesege is ilyen harpia tipus, nincs ertelme remenykednie.

Pedig a ferj megbanta a tettet es vezekelni kesz erte, miert kell ezert hatba szurni?"

Mert sok bántalmazás is csak egy pofonnal kezdődik. Aztán fogadkozás, bocsánat kérés, esküdözés, hogy soha többé... aztán még egy, mert persze az asszony "kiprovokálta", és a végén már azért is rugdosás jár, ha késik a vacsora.

Amúgy meg te se tudsz többet az ügyről, lehet hogy a nő egy hisztis hárpia, de akár azért is lehettek a veszekedések, mert pl. a férj állandóan kocsmázott, eljátékgépezte a fizetést, az asszony meg besokallt és azért pampogott mert ki akarták kapcsolni a villanyt és felhánytorgatta a férfi felelőtlen életmódját.

Mert ilyen is benne van a pakliban....

2011. ápr. 15. 09:35
 47/53 vincennes ***** válasza:
75%

Szerintem fordulj pszichologushoz, hogy az ilyen duhkitoreseidet tanuld meg kezelni.

Mert igy vagy egyedul maradsz orokre, vagy valami kis libat talalsz, aki majd elnez neked mindent, de abban sem lesz sok oromod....

Nem vicceltem, fordulj szakemberhez.

2011. ápr. 15. 12:14
 48/53 anonim ***** válasza:
74%

08:32

Én neked is ajánlanék egy pszichiátert. Amiket írsz, ahogy írsz arról egy valami jut eszembe, ez:

[link]

Sajnálom, hogy ennyire nincs önbecsülésed =(

"Kedves kerdezö, ezek utan azt mondom, keress egy nyugodt, kedves nöt, akiben nincsenek durva indulatok, vele uj eletet kezdhetsz."

A nyugodt ebben az esetben egy önbizalom és önbecsülés nélküli, sérült lelkű nő, aki azt hiszi, hogy neki kuss a neve otthon, és ha jól elverik akkor biztos egy kibírhatatlan liba.

Kedves 08:32, ki kell hogy ábrándítsalak. Nem normális a hozzáállásod. Senki nem mondta, hogy a nő terrorizálhatja a férfit. Meg lehet beszélni, ha nem megy, el lehet válni. De NEM LEHET MEGÜTNI senkit következmények nélkül. A felesége helyébe nem csak hogy elváltam volna, de fel is jelentem a drága kérdezőt!! Úgyhogy még nagyon jól járt!

Pszichológus. Tényleg. Ajánlom neked is, és a kérdezőnek is.

2011. ápr. 15. 14:57
 49/53 anonim ***** válasza:
61%

Nekem is egyből a stockholm-szindróma ugrott be erről a két nőről. Az egyenjogúság fogalmát olyan szépen kifordítottad, hogy fantasztikus. Neked gőzöd sincs h miről szól ez az egész. Most tekintsünk el attól hogy aki ütött, a férfi volt, és akit ütöttek, az meg éppenséggel nő. Felejtsük el egy percre.

Mondcsak, szerinted teljesen normális, és elfogadható dolog, hogy ha egy embert "idegesítenek" a "magyarázással", akkor fogja magát, és nemes egyszerűséggel beveri a másik ember képét? Szerinted ez egy kultúrált, civilizált emberre vall?

Igen egyenjogúság van: SE nővel, SE férfival nem lehet ilyet meg tenni. Egyrészről mert jogi foganatja van, másrészről erkölcsi. Mégpedig a következő: undorító, gusztustalan, és jellemtelen dolog a testi fölényt fitogtatni egy vitás helyzetben, pláne egy gyengébb féllel szemben, legyen az egy gyengébb férfi, egy nő, vagy épp egy gyerek.

Netán majd a gyereked képét is jól bevered, ha visszafelesel neked? Mert téged ugyan ne idegesítsen senki...

Kész röhej.

2011. ápr. 18. 14:08
 50/53 anonim ***** válasza:
Köszönjük a feminista hozzaszolasokat, a lepontozasokat, amivel valojaban a "dedosok jateka" szindroma követhetö nyomon. Beletrafaltatok, pszichiater vagyok :) Ellenzem a testi eröszakot, viszont van az embernek egy vedekezö mechanizmusa is, amit a lelki eröszak valt ki, es ez testi vagy verbalis uton kerül kifejezesre, felteve ha egeszseges az illetö. Aki magaba fojtja az indulatokat es mindig csak "nyugodt" arccal türi, hogy "nyomjak a szöveget", annak elöbb-utobb psziches betegsege lesz. Ti, kedves feminista, vagy "egyenrangusagra törekvö" hölgyek, akarmilyen furcsan is hangzik, de sokkal durvabb hozzaszolasokat irtatok, mintsem ezt szo nelkül lehessen hagyni. A durva szavak hasznalata, az indulatos, tamado hangnem sem jobb, mint az ütesböl eredö "gyalazatos viselkedes". - Ez egy pszichiater valasza.
2011. ápr. 27. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!