Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam vissza a feleségemet?
Üdv
6 hónapja váltam el a feleségemtől... mert, anno sokat veszekedtünk és besokkoltam tőle. Lényeg, hogy egyik délután nagyon fáradtan haza mentem... picit ideges is voltam, mert nem ment jól a munka. Feleségem csak nyomta a szöveget, én meg kettőt bebokszoltam neki. Nem akartam, csak megpofozni... de, sajnos így sikerült. Elváltunk sajnos. De én még szeretem. Hogy hódítsam vissza? Beszéljek a fejével? Most jelenleg van egy alakulóban lévő pérkapcsolata... de, sajnos a palival is összetűzésbe keveredtem és majdnem összeverekedtünk. Szóval, nem rózsás a helyzetem... mit tehetnék?
36/f
15:56
Nos, szerintem egyrészt keresd fel egy kollégád és kezeltesd magad.
Másrészt újabb bizonyítéka vagy, miért utálom a pszichiátereket. A diplomád mellé észt nem adtak, mi?
Szerintem normális ember le tudja vezetni a feszültségét egy tárgyon, egy sportban, egy tevékenységben, de legalábbis nem üti meg a feleségét! Illetve képes mérlegelni azt, hogy ha az asszony az idegeire megy, akkor vagy beszél vele, vagy elkerüli, vagy elválik tőle. Mármint még mielőtt beverné a képét. Normális ember képes rá, hogy visszafogja az indulataid, illetve kezeli a kialakult helyzetet!
A kérdezőnek pl. ezt kellene megtanulnia, és bár azt hiszem említettük, hogy kezelésre szorul, nagyon remélem, hogy van értelmes kollégád is, és hozzá kerül. Te pedig menj el kőművesnek, talán az jobban megy majd.
Szép napot!
15:56
Jaa, most esik le, hogy te írtál már korábban is. Tényleg keresd fel egy kollégád, vagy valami. Köss, horgolj, varrj táskát, vagy bármi, csak ne adj hülye tanácsokat, így is épp elég őrült szaladgál a világban, ne rontsd tovább a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!