Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam vissza a feleségemet?
Üdv
6 hónapja váltam el a feleségemtől... mert, anno sokat veszekedtünk és besokkoltam tőle. Lényeg, hogy egyik délután nagyon fáradtan haza mentem... picit ideges is voltam, mert nem ment jól a munka. Feleségem csak nyomta a szöveget, én meg kettőt bebokszoltam neki. Nem akartam, csak megpofozni... de, sajnos így sikerült. Elváltunk sajnos. De én még szeretem. Hogy hódítsam vissza? Beszéljek a fejével? Most jelenleg van egy alakulóban lévő pérkapcsolata... de, sajnos a palival is összetűzésbe keveredtem és majdnem összeverekedtünk. Szóval, nem rózsás a helyzetem... mit tehetnék?
36/f
B@sszus... és még te akarod visszahódítani milyen alapon???? Gyere vissza hozzám, had verjelek össze megint??? Tudod mi kell neked? Egy box-zsák, na azt csépelheted. Esélytelen hogy visszamenjen hozzád!
Ja és egy jó tanács, mert látom nem látod a lényeget:
HA valaha is szeretted akkor jót akarsz neki, szeretnéd hogy boldog legyen, nem csupán ÖNZŐ érdekből akarod BIRTOKOLNI, és magad mellett tudni...
HA még nem esett le Te nem csupán "idegbeteg" vagy hanem ÖNZŐ is... gartulálok
B@sszus... és még te akarod visszahódítani milyen alapon???? Gyere vissza hozzám, had verjelek össze megint??? Tudod mi kell neked? Egy box-zsák, na azt csépelheted. Esélytelen hogy visszamenjen hozzád!
Ja és egy jó tanács, mert látom nem látod a lényeget:
HA valaha is szeretted akkor jót akarsz neki, szeretnéd hogy boldog legyen, nem csupán ÖNZŐ érdekből akarod BIRTOKOLNI, és magad mellett tudni...
HA még nem esett le Te nem csupán "idegbeteg" vagy hanem ÖNZŐ is... gratulálok
Hm, látom pár válasz töröltetve lett, de nembaj, leírom mégegyszer:
Vagy fake, vagy ismét bebizonyosodott hogy nagy az isten állatkertje. Vagy mindkettő.
"Most jelenleg van egy alakulóban lévő pérkapcsolata... de, sajnos a palival is összetűzésbe keveredtem és majdnem összeverekedtünk."
Szerintem te nem tudod mit csinálsz...Ne felejtsd!A zaklatás rendőrségi feljelentést vonhat maga után!!!!!!!!
Most pontozzatok le nyugodtan, de nekem akkor is ez a véleményem.
Engem is ütött már meg a férjem, de tudom, hogy megérdemeltem, mert úgy viselkedtem. Néha veszekszünk, de szeretem, és szerintem sokszor a lelki fájdalom sokkal nagyobb tud lenni, mint holmi fizikai.
Sőt, ki merem jelenteni, hogy nagyon sok nőtársam megérdemli ha megverik! Néha szinte már én szégyenlem magam miattuk, ahogyan vislekednek a férfiakkal. Egy pofon még nem a világ vége, attól még nem kell rögtön elválni. Mit ér az olyan kapcsolat? És a megértés, a megbocsájtás hol van? Miért kell ezt a dolgot ennyire túldramatizálni. Csak akkor kell a férfi fizikai előnye, ha meg kell védeni a gyenge nőt? Egyes gyenge nők sokkal rosszabbak és nagyobb lelki fájdalmakat tudnak okozni, mint holmi pofon.
Tudom hogy ezzel a véleményemmel nem leszek szimpatikus, de ez van. Nekünk nőknek is magunkba kell néha szállnunk, mert ha hosszútávú, boldog kapcsolatot akarunk, akkor az mindkét fél részéről jár némi kompromisszummal.
A konkrét esetre pedig azt kell hogy mondjam, hogy szerintem ez sajnos már késő. A válás előtt kellett volna ezen gondolkodni, most már ez a hajó elúszott. Ő másként gondolkodik, mint te, nem biztos, hogy boldogok foktok lenni, ha ismét összejönnétek. Ne akard tönkretenni az életét még jobban. Keress új kapcsolatot, és ha lehet, akkor ne tedd tönkre azzal, hogy dúrva vagy.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:24
Te mirol beszelsz?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:32
Koszonom a valaszt.
Szerintem hagyd, hogy találjon valakit aki tiszteli is.
Ha van esze és önbecsülése, soha nem fogad vissza téged. Kívánom neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!