Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz? A feleségemet 11-ik éve lesz hogy elhagytam.
Nem, neked meg kell jelenned mindig. De ha ő nem jelenik meg, az senkit se érdekel, akkor is elválasztanak titeket. HA hozza a pereputtyát, hát hozza, ki nem .rja le??? Ülsz szépen türelmesen és a végén szabad leszel és elveszed az új csajt, hadd pukkadozzon az ex :-)
Ha hozza a pereputtyot, legalább előttük mondhatod a birónak, hogy látni se birod :-))
Én úgy tudom, akkor is el lehet válni, ha a másik fél nem jelenik meg. De a vagyonmegosztás miatt mégis meg kell, hogy jelenjen -ha van-. Szerintem add be, lesz ami lesz.
Vesztenivalód csak a feleséged van:)
Először is jelentsd be hivatalosan a rendőrségen, hogy életveszélyesen megfenyegettek és tartasz a vovábbi retorzióktól. Így ha történne valami, automatikusan előveszik őket.
A válast add be, mert így te leszel a felperes és ha ő nem jelenik meg, akkor két tárgyalás után elválasztanak. Ha megjelenik és a bíróságon balhét csinál, akkor az neked jó, mert legalább mindenre van tanu és hivatalos személy is látja az egészet. Ha nem akar válni, akkor is elválasztanak titeket, de ha halogatod, akkor nagy bajba kerülhetsz, mert később minden vagyonod felére igényt fog formálni és neked nagyon nehéz lesz bizonyítani, hogy nem közös vagyon.
Ha te adod be a válópert te leszel a felperes.
A tárgyalás mindeképpen lezajlik, hogyha a felperes (azaz te) megjelensz rajta. Ha nem akkor nem tartják meg.
Az alperes ha nem jelenik meg az senkit sem érdekel, elválasztanak nélküle is, csak akkor őt nem hallgatja meg a bíróság.
Cigánnyal meg sose kezdj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!