Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt páromat nem bírtam már elviselni, és elhagytam,
vittem magammal 18 hónapos kislányomat is. Nem tudta 1
hétig, hol vagyunk, utána viszont ő vitte el az
édesanyjához úgy, hogy nem isszólt nekem másfél
hétre. Ezt is nézik a gyermek elhelyezésnél?
Igen, nezik. Azt nezik hogy a gyerek szempontjabol mi a legjobb. Az anyjatol "elszakitani" nem lehet 18 honapos korban. Ha mondjuk 6 eves lenne, az mas, de 18 honaposan szamit.
2011. ápr. 6. 16:57
Szerintem bosszút állt emiatt. De én neki adok igazat abból a szempontból, hogy Te tetted meg az első rossz lépést. hiába vesztetek össze, joga van a gyermekét látni, de te leléptél és egy hétig nem tudott róla. Csúnya dolog volt, és az is, hogy ő ezt visszaadta, de te legalább tudtad, hogy hol vannak. Gyermek elhelyezésnél gondolom nem ez lesz a fő szempont, hanem az anyagi biztonság. De az anyuka mindig előnyben van,ott bajnak kell lenni, ahol nem az anyuka kapja a gyermeket..
2011. ápr. 6. 17:00
Egyikőtöknek se adnám szívem szerint.
Ilyen ügyekben mozgok és látom hogy egyesek a gyerekeket egy eszköznek tekintik amit ide húzigálhatnak ha alá akarnak vágni a másik félnek...
2011. ápr. 6. 17:07
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezt is te tetted fel ugye?, Meg volt még ez előtt is hasonló kérdések..
Tudod azért egy valamit nem értek..Másfél hétig elvitte a 18 hónapos gyereket és te nem dörömböltél az ajtajukba??
Én nemhogy másfél hétre de 1 napra sem engedtem volna el..Így igen a bíró meg fogja tőled kérdezni,hogy mit csináltál másfél hétig amíg a gyerek máshol van..Mert ha tudtad hol ban akkor ez nem gond,hogy az apánál vagy nagyszülőknél van..De ha avval jössz,hogy neked nem is szóltak,akkor jogosan kérdezik MIÉRT nem mentél a gyermeked után,ha nem egyeztél bele,hogy elvigyék??
2011. ápr. 6. 17:19
5/42 A kérdező kommentje:
Azért nem mentem a gyerekem után, mert félek a páromtól, ő is lement az anyjáékhoz, és nem adta oda. Nem hagytam azért annyiban, mert hívtam őket, elmentem a családvédőökhöz is, s csak akkor hozta vissza a párom.
És te hogy az istekibe bírtad ki másfél hétig, hogy ne legyen veled a 18 hónapos lányod?????Bakker nekem 3 gyerekem van, és a legkisebb hasonló korú, mint a tiéd és mi is voltunk már válóper közeli állapotban, de fel sem merült se bennem se a páromban, hogy másfél hétre tőlem, mint anyától távol legyen a gyerek.Ott rögtön első este visszaköveteltem volna a helyedben a gyereket.Te nem te vagy az a bige aki itt tesz fel kérdéseket napok óta, hogy elhagyta a párját, mert új hapija van és a volt párja el akarja tőle venni a lányát?Szóval akkor értem, hogy az új k.anoddal azért jól el voltál azalatt a másfél hét alatt!!!!!!Ezek után bizony én is elvenném tőled a kislányt ....Lehet lepontozni
2011. ápr. 6. 17:25
7/42 A kérdező kommentje:
Csak az én párom nem adta volna oda a gyereket, ha elmegyek az anyjáékhoz, ki tudja, mit csinált volna velem. És azalatt a másfél hét alatt egyáltalán nem voltam olyan jól el, mind azt te gondolod.
Én is anya vagyok,és bármennyire rettegnék a páromtól a 18 hónapos lányomat akkor sem hagytam volna ott.Ha meg megvertek volna akkor az első utam az orvoshoz,majd a rendőrséghez vezetett volna..Nem is értem,hogy másfél hétig mi a jó büdös francot csináltál..de hogy nem a lányod után mentél az is biztos..
Ha én bíró lennék se neked se az apjának nem ítélném a gyereket..Te egy felelőtlen anya vagy..
2011. ápr. 6. 17:41
Annál inkább menned kellett volna!Mi az, hogy féltél tőle, a lányod meg otthagyod MÁSFÉL HÉTIG!!!!!!!!
2011. ápr. 6. 17:43
10/42 A kérdező kommentje:
Igen, elmentem voln érte, ott volt az apja is, hiába szóltam volna rendőröknek, nem csináltak volna semmit, mert az apjánk is ugyanolyan joga van hozzá.
Kapcsolódó kérdések: