Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkohol miatt agresszív, nem bírom tovább verekedik, de durván. Már egy elvonón volt 2007-ben 3 hétig a pszichiátrián, de csak egy évig volt hatása. Ki tud segíteni? Először rosszul lett úgy vitték el! Most hogyan lehet elvitettni, ha Ő nem akar?
Válj el tőle,ez a legjobb amit tehetsz.
Meddig akarod őrölni az idegeidet,életed végéig?Remélem gyereketek nincs.
Nem tudod ezt te megoldani.
Az ő élete. Nem tudunk mindig segíteni.
Legjobb, amit tehetsz, hogy távol tartod tőle megad, és hagyod, hogy élje a maga sorsát.
A te dolgod a saját életedet rendbe tenni! Ezen gondolkozz!
És a gyerekeiden! Nem lehet , hogy ő(k) jobban a segítségedre szorul?
Ilyen helyzetben biztos háttérbe került az utóbbi időben! Vele (velük) foglalkozz! Amíg lehet. Neki jobb élete legyen, ha felnő, nem ilyen mint az exé.
Semmiképpen ne vedd fel a telefont!
Kerüld el őt nagy ívben! Ezzel talán segítesz is, talán ráébred valamire. Ha rendbe jön, akkor sem kell vele újra kezdeni! Gyereked hogy van?
Én majdnem hasonló helyzetben voltam, lecseréltem a telefonszámom, lecseréltem az email címem. Hónapokig ott leskelődött a házam előtt, csengetgetett. Lett egy új párom, lehet hogy ezért, hogy meglátott minket, kb. 3-4 hónap után elmaradt, nem zaklatott tovább.
Tarts ki, mást nem tehetsz! Ha kell, hívd ki a rendőrséget.
Légy határozott, szakíts meg vele minden kapcsolatot és tartsd is magad ehhez. Megváltozni ő már nem fog, Te meg ne tedd tönkre magad és a gyereked életét.
Szerintem is cseréld le a telefon számod, ha teheted titokban költözz el, mondjuk ez nem olyan egyszerű. Te nem vagy felelős az ő életéért, és tiszta lehet a lelkiismereted, mert szerettél volna segíteni, de nem hagyta.
Kívánom, hogy legyen jobb életed nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!