Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt páromat nem bírtam már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt páromat nem bírtam már elviselni, és elhagytam, vittem magammal 18 hónapos kislányomat is. Nem tudta 1 hétig, hol vagyunk, utána viszont ő vitte el az édesanyjához úgy, hogy nem isszólt nekem másfél hétre. Ezt is nézik a gyermek elhelyezésnél?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 16:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez bla bla a részedről, ugyanis ha eddig nem tudtad volna akkor felvilágosítalak téged, hogy válás esetén is egy anyának előjogai vannak, mégpedig atekintetben, hogy 3 éves kora alatt csak akkor és annyi időre viheti el az apa a gyereket, amennyire az anya engedi, SŐT ha az anya nem engedi, akkor csupán biztosítani kell neki, vagyis az apának a láthatás jogát úgy, hogy az anya is jelen van.....
2011. ápr. 6. 17:54
 12/42 anonim ***** válasza:
55%
Te a saját jogaidat csorbítottad azáltal, hogy CSAK ÚGY odadtad az apjának a lányod.Innentől kezdve a bíró is más szemmel nézi a helyzetedet, ugyanis bármennyire is féltél meg bla bla, milyen anya az olyan aki félelemből, vagy fenyegetésből hagyja, hogy megfosszák a saját gyerekétől.Neked oroszlánként VALÓDI ANYAKÉNT kellett volna a gyerekedért küzdened.Ilyen alapon akkor itt nincs miről beszélgetni, mert a párod úgyis arra hajt, hogy a gyereket megszerezze, te meg úgyis félsz tőle és hagyod, hogy azt csináljon amit akar, csakhogy nehogy a szép pofikádat betörje apuci??És hol volt másfél hét alatt a lovagod?Tehenet borjastól szerzett meg, de a borjú nem olyan fontos, hogy a tehén melett legyen?Már bocsi a nagyon durva kifejezésért, de feláll aszőr a hátamon az ilyen NŐKTŐL.Ha egy st.rici 15 év múlva berángatja a kocsiba a lányod, hogy dolgozzon neki te tétlenül végignéznéd csak azért mert félsz?Hol vannak az anyai ösztöneid????????????
2011. ápr. 6. 18:00
 13/42 anonim ***** válasza:
Tartom magam az előzöekhez, hiába írtál priviben, bár elismertem, hogy durva amit írtam , de már maga a tény is durva:egy másfél éves gyerek melett behapsizni, összecuccolni, lelépni és másfél hetet egyáltalán mégha kínlódva is kibírni a gyerek nélkül......Isten óvja a fiaimat a te lányodtól, mert bizony aki ilyen példán nő fel, már megbocsáss....
2011. ápr. 6. 18:38
 14/42 A kérdező kommentje:
Utána ismerkedtem meg a mostani barátommal, miután elhagytam a volt élettársamat, nem közbe. Így könnyű ilyeneket írni, hgy nem is tudod, hogy mi az ok. Volt okom rá, hogy elhagyjam a volt páromat.
2011. ápr. 6. 20:11
 15/42 anonim ***** válasza:
69%

Nem azon van a hangsúly,hogy volt-e okod rá vagy sem,hogy elhagyd a férjedet.A körülményeket csak te ismered,csak te tudod,hogy jó döntés volt..Ezt senki nem is vitatta.A gond az,hogy másfél hétre csak úgy ott hagytad a 18 hónapos lányodat avval érveltél,hogy mert félsz a volt férjedtől..

NA itt a gond! Te félsz a férjedtől,de nyugodt szívvel hagytad hogy másfél hétig ne hozzák vissza hozzád..Hol van az anyai ösztön?? Nekem is van gyerekem,de ahogy valaki írta anyatigrisként védtem volna egy olyan embertől még ha az apja is akitől én rettegek..Így olvasva nekem az jött le,hogy

1. vagy nem igazán érdekelt,hogy a lányod hol van,és örültél hogy végre másfél hétig nyugi van,pihenhetsz

2. vagy cserben hagytad a lányodat aki szerencsédre még egészen kicsike,hogy ezt a fejedhez vágja..

2011. ápr. 6. 20:24
 16/42 anonim válasza:
74%

"Szóval akkor értem, hogy az új k.anoddal azért jól el voltál azalatt a másfél hét alatt"

Na, te se vagy mintapéldány...

Csak én tudok olvasni/értelmezni? Írta a kérdező, hogy telefonált nem tudom, kiknek az ügyben. Lehet, hogy nem ez a maximum, amit meg tudott volna tenni, de nem "csak úgy" hagyta ott, mert tett a helyzet ellen, még ha nem is a maximumot. De ti úgy írtátok, mintha semmit se tett volna. Könnyű úgy ítélkezni, ha nem vagytok benne...

2011. ápr. 6. 20:40
 17/42 anonim ***** válasza:
85%

off:

én nem értem... miért halálos bűn az, ha a gyerek az apjával és a nagyanyjával van 1 hétig? :O oké, értem, hogy ez a bíróság előtt (valami általam nem értett indok alapján) rossz pont.

Nem fogják kinozni, éheztetni, verni a gyereket... két szerető családtag... az a gyerek már nem szopik... miért olyan nagy bűn ez?

Az nem indok: hogy mert igy szokás, meg mert akkor vagy jó anya és az sem hogy a gyerek kicsi.

Nem egy másik országba viszi, nem is egy másik városba... miért olyan nagy bűn ez?

2011. ápr. 6. 21:04
 18/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ, végre valaki egy kicsit megértett.
2011. ápr. 6. 21:22
 19/42 anonim válasza:
87%

Egyetértek az utolsóval. Erre nem fog normális válasz érkezni nektek. De azért én is feltennék egy költői kérdést, bár tudom, erre se fogtok érdemben válaszolni: tegyük fel, hogy a kérdező okkal fél a pasastól. Nos, akkor mi a rosszabb a gyereknek? Az apával lenni, aki nem veri, ellátja (legalábbis ennek az ellenkezőjéről nincs ugye tudomásunk), vagy az, ha az anya odamegy, veszekednek egy jót, a pasas eltöri a nő karját, a nő így nem tudja ellátni a gyereket, amikor megint nála lesz? Ez simán előfordulhat...

Itt nem az a gond, hogy az apával volt, hanem az, hogy engedély, miegymás nélkül elvitte. A kérdező is hibázott ugyanebben, az igaz. De az önmagában, hogy az apával volt a gyerek, EGYÁLTALÁN nem baj. A legkisebb mértékben sem.

2011. ápr. 6. 21:30
 20/42 anonim ***** válasza:
54%
Na végre érkeztek a végére együttérző, megértő válaszok is.Nagyon szép és jó, valóban semmi gixer nincs abban, ha az apával van pár napig a gyerek.....Na de kérem alásan, lehet, hogy én vagyok túl maradi, de miután nekem 3 gyerekem is van, 1 kezemen megtudom számolni, hogy a 3 gyerek hány éjszakát volt távol tőlem 3 éves koruk alatt.Még a nagymamánál sem aludtak másfél hétig...És az vesse rám az első követ, aki ezt valóban full természetesnek tartja, hogy egy válófélben lévő szülők 180 hónapos gyereke utazik , mint a bőrönd 1 hét itt, 1 hét ott....
2011. ápr. 6. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!