Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt páromat nem bírtam már elviselni, és elhagytam,
vittem magammal 18 hónapos kislányomat is. Nem tudta 1
hétig, hol vagyunk, utána viszont ő vitte el az
édesanyjához úgy, hogy nem isszólt nekem másfél
hétre. Ezt is nézik a gyermek elhelyezésnél?
22:21
mert az szerinted normális, hogy
1) a gyerek sehol nem tölt 1 hétnél többet nélküled? miért nem meritek a nagymamára bízni a gyereket (függetlenül az apával való kapcsolat nélkül)? mi történhet a gyerekkel a nagyinál? az én anyám pár évesen egész nyarakat töltött rokonoknál vidéken szülők nélkül, mert a fővárosban éhinség volt! semmi baja nem lett, pedig nem nagymamánál volt, hanem távolabbi rokonoknál! ha szeretik és gondoskodnak róla, akkor nem lesz semmi baja! persze, hiányzik a szülő, és nem ideális, ha rángatják a gyereket... de nem lesz tőle semmi baja!
2) mindkét szülőnek joga van a gyerekhez, és a gyerek mindkét szülőjét szereti és igényli! az normális lenne, ha a nő eltiltaná az apától és az apai nagyszülőktől a gyereket? akkor nem sérülne a gyerek a szülők hatalmi játszmájában? (ez is az a jelen helyzetben, de ettől tekintsünk el!) ne már... persze, ha elvált ffi tette volna fel a krédést, hogy az exfeleség nem engedi, h a gyerek 1 hetet nála töltsön, akkor mindenki fel lenne háborodva, hogy az exe hibbant r.banc!
Gondolkozzatok már!
2011. ápr. 7. 07:46
Na igen.Pár évesen én is elmentem nyaralni 1-1 hétre nagyihoz, keresztszülőhöz stb..., de nem 18 hónaposan.Azért afelől is vannak kétségeim, hogy valszeg ha anya nagyon jó anya lenne, apában fel sem merülne a gyermekelhelyezési per megindítása.Tény, hogy vannak túlreagált apák, na de ez a bíróság hatásköre eldönteni, hogy az okok, amiért az apa kéri a gyermekelhelyezést igencsak megalapozottak legyenek.Ha meg valóban nincs félnivalója anyának, akkor nem is kell félnie, mert az esetek 99%-ában a 3 év alatti gyereket MINDIG AZ ANYA KAPJA MEG.Csak azért engedtessék meg nekem, hogy had furcsálljam igenis a sztorit, miszerint anya összecucol, gyerekestől lelép 1 hétre, majd apa is elviszi a gyereket másfél hétre, közben any(ugyebár már költözködés után)megismerkedik az új barátjával.Na most legyek maradi, meg régimódi,vagy bármilyen negatív személyiségű ember, de általában(az esetek többségében)Egy szakítást és költözést, főleg ahol gyerek is van, mindkét fél kudarcként él meg.Ilyenkor az emberek, főleg a nők elbújnak a világ elől, kikészülnek idegileg és azon rágódnak, hogyan lehetett volna ezt kikerülni, úgymond gyászolják a volt szerelmüket.Egy ekkora volumenű csalódás után senki sem menekül rögtön egy másik kapcsolatba(csakhanem már emiatt az új kapcsolat miatt szakít a régivel).......Szóval ez az egész történet a kérdező szempontjából nem életszerű...
2011. ápr. 7. 09:19
23/42 A kérdező kommentje:
Most utoljára 1 hónapig nem kereste a kislányt, most hétfőn eljött érte, és mondta, hadd vigye el. Én odaadtam, azt mondta, majd hozza vissza. Tegnap írt egy email-t, hogy elmentek külföldre a kislánnyal, de az én beleegyezésem nélkül nem tudta kivinni, hazudik. Nem veszi fel a telefont sem.
A rendőrséget hívtad már???Az e-mail már önmagában ok a rendőrségen való bejelentéshez.....
2011. ápr. 7. 19:39
Valami azt sugallja, hogy ez az egész csak kamu.Kicsi lány nagyon nem úgy reagálod le a dolgokat, mint egy édesanya...
2011. ápr. 7. 19:41
26/42 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu. Ez így van, ahogy leírtam. Szerinted mi okom lenne szórakozni???
Bántott a férjed? Ha igen akkor jelentsd fel, és hívd a nanét!
2011. ápr. 9. 09:54
Ez gyerekrablás is lehet, külföldre meg sok helyen nincs is határ, lehet most rabolja el a gyerekedet, jelentsd azonnal a rendőrségen!
2011. ápr. 9. 09:59
mikor én ennyi idős voltam mint a te gyereked, apukám engem is elvitt, sőt ellopott, anyukám viszont még aznap este elment hozzá értem, bár tudta, hogy lehet hogy azt a napot nem éli túl. Apukám nem adott oda anyukámat meg megvert elég durván, akkor este ottmaradtam mert nem tudott elhozni, de másnap rendőrséggel ment értem és úgy adtak vissza neki. Szerintem egy szülő a saját élete árán is képes bármit megtenni a gyerekéért. Gondolkozz el ezen és hátha rájössz, hogy mi a fontosabb te vagy a gyermeked.
2011. ápr. 9. 12:35
utolsó vagyok. Szerintem nem a gép előtt kellene ülöd mikor ilyen e-mailt kapsz.. ha az én gyerekemről lenne szó nemhogy internetezni még itthon lenni se tudnék..
2011. ápr. 9. 12:37
Kapcsolódó kérdések: