Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam vissza a feleségemet?
Üdv
6 hónapja váltam el a feleségemtől... mert, anno sokat veszekedtünk és besokkoltam tőle. Lényeg, hogy egyik délután nagyon fáradtan haza mentem... picit ideges is voltam, mert nem ment jól a munka. Feleségem csak nyomta a szöveget, én meg kettőt bebokszoltam neki. Nem akartam, csak megpofozni... de, sajnos így sikerült. Elváltunk sajnos. De én még szeretem. Hogy hódítsam vissza? Beszéljek a fejével? Most jelenleg van egy alakulóban lévő pérkapcsolata... de, sajnos a palival is összetűzésbe keveredtem és majdnem összeverekedtünk. Szóval, nem rózsás a helyzetem... mit tehetnék?
36/f
"Engem is ütött már meg a férjem, de tudom, hogy megérdemeltem, mert úgy viselkedtem."
Önbecsülés. Ajánlom neked is, hogy szerezz valahonnan, mert nem normális, hogy ilyeneket gondolsz. Vagy megölted az anyját? Mert akkor talán azt mondom, hogy esetleg megbocsájtható....
Megáll az eszem!
"Nekünk nőknek is magunkba kell néha szállnunk, mert ha hosszútávú, boldog kapcsolatot akarunk, akkor az mindkét fél részéről jár némi kompromisszummal."
Ezzel teljes mértékben egyetértek nő létemre.
Azonban a fizikai erőszak minden formáját megvetem, természetesen a lelki terror sem jobb.
Szerintem nincs joga senkinek megütnia másikat. A szülőnek sem a gyermekét, a férfinak se a nőt, a nőnek sem a férfit. Az ököl számomra a gyöngeség jele, a tehetetlenségé. És kudarc, ha csak így tudunk érvényt szerezni az akaratunknak.
Véletlenül egyébként kétszer nem lehet ütni. Ha elragad az idulat, és lekevertél egyet, utána megdöbbenhetsz magadon, és elhúzod a csíkot, mert leég a bőr a képedről. Ám a második ütés simán tudatos...
Szóval én a helyedben tovább lépnék, ahogy az exed is.
Sok sikert hozzá!
08:32
Dehogy pontozlak le, de ahogy olvastam, amit írtál, nagyon megsajnáltalak. Szegénykém! Még élnek így emberek, hogy elhiszik, hogy néha megérdemlik, hogy megverjék őket? Szóhoz sem jutok. :(((
"Sőt, ki merem jelenteni, hogy nagyon sok nőtársam megérdemli ha megverik! "
Mivel teged meg szokott utni a ferjed, a sajat nevedben nyilatkozz kerlek. Tehat te megerdemled. Masrol ne donts. Ha te ilyen kapcsolatban akarsz elni, elj. Szep csaladi eletetek lehet. Azert nem elfogadott ez tudod, mert igy az allatok viselkednek. Normalis ember vissza tudja tartani magat.
Hogy mit tehetnél? Szerintem már semmit.
Ha ezt velem tette volna a férj, ha meglátnám már hívnám a rendőrséget.
Tanulj a hibádból, hogy a következő kapcsolatod ne szúrd el. Ez már menthetetlen.
Amúgy hogy akarnál "beszélni a fejével"??? Hogy azt mondod: szeretlek vazze, gyere vissza hozzám????
Szerinted a karjaidba omlik? Nem valószínű.
Inkább arra koncentrálj, hogy a következő pároddal ez ne történhessen meg.
(Egyébként ha új kapcsolatot keresnék és megtudnám, hogy akivel ismerkedem az megütötte az ex asszonykát, akkor ez nálam azonnali szakítást jelentene. Mindegy hogy szeretném az illetőt vagy hogy mit fogadkozna.)
"Engem is ütött már meg a férjem, de tudom, hogy megérdemeltem, mert úgy viselkedtem."
Te is verted már meg a férjed, mert úgy viselkedett, hogy megérdemelte?
"Sőt, ki merem jelenteni, hogy nagyon sok nőtársam megérdemli ha megverik!"
Ja persze.
Megertelek, szereted es megbantad. Most a fontos, hogy idöt nyerj, es ne tönj el (!) a volt feleseged szeme elöl. Legyel hozza kedves, fuss össze "veletlenül" vele, ne erdekeljen a kialakulo kapcsolata. Van meg remeny! Mindenki hibazhat, es ha lesz ra lehetöseged, mondd el az exednek, hogy akkor nagyon kimerült voltal, es meggondolatlanul cselekedtel, viszont nagyon szeretted, akkor is ha ezt tetted. En is nö vagyok, es 8 ev hazassag utan mondhatom, hogy sokat tanultam a ferjemtöl :) En is regen szövegelös voltam, nem vettem eszre ha nem jo az idöpont, csak fujtam ha vmi nem tetszett. A ferjem ugy kezelte le, hogy elment fel orara levegözni, es mire visszajött en kicserelödtem. Megbeszeltünk mindent es megertettem, hogy a ferj nem mindig hibas, es ha unatkozok elfoglalom magam hasznos dolgokkal, nem pedig öt tamadom. Nincs ertelme szövegelni, egyszerübb magunkon valtoztatni, akkor a ferj is valtozni fog.
En nem itellek el, es eselyt latok meg nalatok. Ha a volt felesegednek fontos voltal, akkor nem törölhetett ki teljesen a sziveböl, csak meg kell talalnod a jo modszert, hogyan tudod meglagyitani a szivet. Te ismered öt, probalj valahogy vele ujra összejönni, lassan es ovatosan. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!